Alterna Caviar CC Cream Leave-in Hair Perfector

Vorige maand kreeg ik deze Caviar CC Cream van Alterna in mijn LookFantastic Beauty Box. Ook al is het een sample size, er zit meer dan voldoende in om dit product goed te testen. Ik gebruik het nu een week of drie iedere keer nadat ik mijn haar heb gewassen, en zoals je kunt zien op de foto's is er nog niet zoveel uit de tube, dit product is heel zuinig in gebruik. 

Hair Perfector

In deze tube zit 25 ml, en ik heb hem op deze foto al 8 of 9 keer gebruikt, je doet er dus erg lang mee,  ook als je langer haar hebt dan ik, a little bit goes a long way. De adviesprijs voor een fullsize tube van 74 ml is €36,99, een beste investering, maar afhankelijk van hoe vaak je je haar wast kun je er wel een jaar mee doen. Ik was mijn haar 3-4 keer per week, dus dat jaar zou ik makkelijk moeten redden.

Alterna

Dit zijn de 10 beloftes die ze doen. Ik merk vooral dat punt 2, 3 en 4 op mijn haar van toepassing zijn.  Mijn haar is duidelijk zachter, gladder en glanst meer. Mijn haar lijkt ook wat beter handelbaar en ik verlies minder haar. Er zijn dus al vijf punten die waargemaakt worden. Ik ben niet veel met een stijl- of krultang in de weer, dus daar kan ik niet veel over zeggen, net als de uv-bescherming, het zit erin, dus het zal wel werken, maar daar merk je niet veel van.

Alterna

Alterna

Alterna

Dit is mijn haar na drie weken gebruik van de Alterna Caviar CC Cream. Ik durf zeker te beweren dat mijn haar er beter uitziet en ook beter aanvoelt. Ik ben sowieso een persoon die vaak aan haar haren loopt te plukken en ik merk dat mijn haar anders aanvoelt, zachter en gladder, maar het lijkt ook steviger. Ik ben al een poosje niet naar de kapper geweest, en mijn punten voelen wat droger, dat is verdwenen door de CC Cream.

Naast kaviaar- en algenextracten bevat deze crème onder andere siliconen, zonnebloemolie, kamille en honing. Er zitten geen parabenen en sulfaten in. Je kan hem op handdoekdroog haar aanbrengen, dat doe ik altijd, maar je zou hem ook op droog haar kunnen gebruiken. Ik gebruik altijd een klein kneepje, ter grootte van een erwt en dat verdeel ik over mijn handen en daarna over mijn haar, van de aanzet tot de punten.

Ik overweeg zeker om dit product te kopen als mijn sample op is. Het is fijn in gebruik en ik zie het resultaat. Wat mij betreft is dit een topper.

Alterna Caviar CC Cream is onder andere verkrijgbaar bij Douglas.

You May Also Like

0 reacties