Catrice Glam & Doll Curl & Volume Mascara

En ik heb weer eens een mascara. Het gebruik van het Kruidvat Superlash wimperserum begint eindelijk een beetje zijn vruchten af te werpen en mijn wimpers lijken voller en langer te worden. Tijd voor een nieuwe mascara. 

Toen we vorige week in de stad liepen, op zoek naar een fidget spinner, kwamen we langs het Kruidvat. Ik dook natuurlijk gelijk de make-upschappen in en ik vond deze Glam & Doll Curl & Volume Mascara van Catrice. Ik heb al veel gelezen over deze lijn mascara's, maar ik had hem nog nooit zelf geprobeerd.

Glam & Doll

De huls is dieppaars met een zandlopervorm, prima vormgeving, niet superbijzonder, maar hij staat niet verkeerd tussen mijn andere producten. Er staat niet veel informatie op de verpakking, hij oogt rustig. Het belangrijkste staat vermeld, de naam van de mascara, wat hij belooft te doen en de houdbaarheid, die is 6 maanden na opening.

Catrice

Het borsteltje is dik en iets gebogen. Ik ben een beetje bang voor het aanbrengen, want er komt best veel product mee met het borsteltje. Ik heb meerdere verschillende borstels geprobeerd, en ik ben er nog niet uit wat mijn favoriete vorm is, al heb ik wel een voorkeur voor een siliconen versie. Dit ziet er vooral uit als iets waarmee ik ga knoeien.

Gelukkig valt dat geknoei mee, en lukt het me om twee laagjes aan te brengen zonder achteraf te moeten corrigeren. Hieronder kun je zien wat het resultaat is van die twee laagjes.

Catrice

Catrice

Catrice

Ik ben op zich niet ontevreden. De mascara verlengt en krult, maar ik vind het volume wat tegenvallen. Ik word er niet door omver geblazen, zeg maar. Voor dagelijks gebruik kan dit prima, maar als ik naar een feestje zou gaan, dan zou ik toch een iets dramatischere look willen. Ook omdat ik een bril draag, verwacht ik best veel van een mascara. Mijn ogen zijn al vrij klein, en een bril verkleint dat alleen nog maar meer. Het verschil kun je duidelijk zien in de eerste twee foto's hierboven.

Ik vind wel dat de Glam & Doll Curl & Volume goed op te bouwen is, ik zou rustig nog een laagje aan kunnen brengen. Hij draagt prettig en hij vlekt niet. Als ik in de avond mijn make-up eraf haal, zit hij nog net zo goed als bij het aanbrengen 's ochtends.

Hij doet misschien niet helemaal wat ik had verwacht, maar het is toch echt een prima mascara voor een prima prijsje.

De Catrice Glam & Doll Curl & Volume Mascara is voor €3,99 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

You May Also Like

4 reacties

 1. Jammer dat ie niks is! Ik herken dat van de bril wel. Ik draag ook dagelijks een bril met een flinke min sterkte. Zo jammer dat het mijn ogen verkleint. Mooie ooglook gemaakt, bril op, doei valt niet meer op. Ik gebruik trouwens wel een andere Glam&Doll mascara, die met de lila huls en een plastic borsteltje. Die vind ik wel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dan denk je dat je een mooie zware oogmake-up hebt, valt-ie helemaal weg achter de bril, zonde. Ik ben op zich niet ontevreden over de mascara, maar het mag allemaal wat heftiger. Ik zal nog eens kijken naar de andere Glam & Doll.

   Verwijderen
 2. Zelf heb ik 'm ook en ben er niet echt onderste boven van. Had er veel meer van verwacht eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer, hè? Na al die goede verhalen was dit toch wel een kleine tegenvaller.

   Verwijderen