Dove Purely Pampering Nourishing Lotion

Ik ben fan van Dove, al zolang ik me kan herinneren. Ik gebruik al jaren heel trouw de deodorant van Dove, ook de shampoo is een favoriet. Vandaag heb ik een bodylotion die al een tijdje in het assortiment zit, maar die ik pas heb ontdekt en die ik graag wil bespreken.

De Dove Purely Pampering lijn bevat producten die zijn verrijkt met het DeepCare Complex, een combinatie van huidige voedingsstoffen en een rijke essentiële olie die de huid vanuit de celkern herstellen, aldus Dove.

Pistachio Cream en Magnolia

Nourishing Lotion

Ik heb deze bodylotion uitgekozen vanwege de heerlijke geur. De nourishing (voedende) lotion bevat pistache en magnolia, en die magnolia ruikt echt heerlijk. De pistache-olie verzorgt en hydrateert de huid, waardoor een droge huid verleden tijd is.

Dove

Ik gebruik deze Dove Purely Pampering Nourishing Lotion na het douchen 's ochtends. De lotion trekt snel in en voelt niet vettig aan, waardoor je je snel aan kunt kleden. Groot voordeel, want wie heeft er nu tijd om te gaan zitten wachten in de ochtendspits?

De lotion is lekker dik en smeert fijn uit. Na ruim een week gebruik voelt mijn huid zachter en minder droog aan. Dit is echt een typische lotion van Dove en als je al anderen hebt gebruikt, dan weet ik zeker dat je deze ook fijn zult vinden.

Dove is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos. De Dove Purely Pampering Nourishing Lotion Pistachio Cream and Magnolia bevat 250 ml en kost €3,79.

You May Also Like

0 reacties