Favorieten April 2017

Het is 1 mei, dus tijd om te bespreken welke producten ik in april het meest heb gebruikt, omdat ik ze zo fijn vind. Ik ben weer helemaal into skincare, en de make-up moet ik helaas vaak laten liggen door de hooikoorts (bijna niks is bestand tegen alle tranen). Lees snel mee!

Mijn collectie

Zoals ik al zei, huidverzorging is een grote prioriteit geweest afgelopen maand. Ik ben weer heel fanatiek de producten van The Ordinary gaan gebruiken en dan de Niacinamide het meest. Deze zorgt duidelijk voor een egalere huid en minder opvallende poriën. Ook doe je superlang met een flesje, omdat je letterlijk maar 4-5 druppels nodig hebt voor je hele gezicht.

Body Butter

Een gouden oude, het mooie weer komt er weer aan, dus ik verzorg mijn lichaam goed, en dan het liefst met deze Body Butter Coconut Sheabutter van Kruidvat. Hij trekt snel in, en hij ruikt zo lekker.

Foundation

Deze foundation, de Milani Conceal + Perfect 2-in-1, is al snel tot mijn favorieten gaan behoren. Hij is heel fijn in gebruik en je kunt hem goed opbouwen, dus hij is geschikt voor een natuurlijke look, maar ook voor een dekkende. Het enige nadeel is, dat dit de lichtste kleur is, maar hij is een fractie te donker voor mijn huid. Ik heb goede hoop dat de zon dat probleem voor me gaat oplossen.

304

Dit is momenteel mijn go-to lipstick, en dan de kleur 304 Warm Pink. Ik vind het een geweldige lipstick die prettig draagt en die lang blijft zitten. Het is de Kiko Milano Velvet Passion Matte lipstick.

Smeersels

Dit product gebruik ik niet voor mezelf, maar voor mijn jongste zoon. Het gaat om de Bubchen Wundschutz Spray, de middelste op de foto, de gezichtscrème van Babylove rechts is ook heel fijn trouwens. De zonnencreme hebben we nog niet gebruikt. De spray is echt een wondermiddel voor ons. Zoonlief had afgelopen maand zijn billen telkens openliggen, en dan heb ik het echt over bloedende billetjes. Zo zielig. We mochten er niet eens aankomen, dan gilde hij het uit. Ik heb toen deze spray gekocht. Er zit Panthenol, Calendula en Zink in, en blijkbaar was dat genoeg, want binnen twee dagen was het probleem over, geen irritatie, niks meer. Het fijnste vind ik, dat je gewoon kan sprayen en je hoeft er niet meer aan te zitten.

Serum

Dit serum is prijzig, maar zo verschrikkelijk fijn. Ik gebruik hem iedere avond en het heeft zo'n verkoelend effect op mijn gezicht. Het voelt iedere keer weer heerlijk aan. Ik kan de Figs & Rouge Invisible Pores Night Detox Serum aan iedereen aanbevelen.

Dat waren ze weer voor deze maand. Stuk voor stuk fijne producten waar ik (bijna) dagelijks naar grijp en die ik niet meer kan missen in mijn stash.

Wat zijn jouw toppers van april?

You May Also Like

2 reacties

  1. Ik vind hem echt heel lekker, hij kost ook maar €2,50 of zo.

    BeantwoordenVerwijderen