Kruidvat Body Oil Caring Warm Vanilla Shea Butter

Na mijn zwangerschappen is mijn huid verandert. Ik weet niet beter dan dat ik vettere huid had, maar sinds ik kinderen heb, is mijn huid droger geworden. Dat merk ik vooral aan mijn benen en ellebogen. Om mijn huid goed te verzorgen, ben ik gaan smeren met body oil. Een poosje geleden kwam ik deze tegen van Kruidvat, de Warm Vanilla Shea Butter Caring Body Oil, €3,99 voor 150 ml.

Warm Vanilla Shea Butter

Kruidvat

Body Oil

De olie ruikt in eerste instantie naar vanille, maar wanneer je hem uitsmeert ruik je de shea boter steeds duidelijker. Ik vind het een heerlijk warme geur, die wel eventjes blijft hangen. Naast de vanille en shea boter bevat dit product ook amandelolie. De olie voelt heel verzorgend en zacht aan op de huid.

Er zit hele kleine microglitter in de olie, die de huid een subtiel glansje geven. Op de fles staat dat de olie snel door de huid wordt opgenomen en dat de olie geen vettig laagje achterlaat. Dat eerste is waar, het tweede niet. Ik blijf toch duidelijk een vettig filmpje voelen. Ik gebruik de olie voor het slapen gaan en ik heb hier dus geen problemen mee, maar ik kan me voorstellen dat het niet handig is om 's ochtends te moeten wachten tot je je kunt aankleden.

Ik focus het gebruik van de Kruidvat Body Oil op mijn benen en ellebogen, en die voelen echt beter verzorgd aan. Mijn huid is duidelijk minder droog en trekkerig. Ook heb ik minder last van jeukende benen door de droogheid.

Dit is een prima olie voor een prima prijs, met als enige kanttekening dat je hem beter in de avond kunt gebruiken om vlekken in je kleding te voorkomen. Kruidvat belooft je huid flink te verwennen, en dat lukt met deze Warm Vanilla Shea Butter Body Oil prima. De olie is alleen verkrijgbaar bij Kruidvat.

You May Also Like

2 reacties

  1. Ben benieuwd geworden, ik neem deze de volgende keer mee! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor de prijs hoef je hem in ieder geval niet te laten liggen!

      Verwijderen