Lekker bankhangen met Girlboss

Ik krijg een mailtje van Netflix als ze iets hebben toegevoegd waarvan ze denken dat ik het leuk vind. Dit keer kreeg ik de tip om hun nieuwe serie Girlboss te gaan kijken. Nou, dat heb ik gedaan. Het is dat ik twee kinderen heb die aandacht nodig hebben, anders had ik deze serie in een ruk uitgekeken.


De serie gaat over Sophia, een jonge vrouw in San Francisco, die maar niet rond kan komen en geen baan kan houden. In de eerste aflevering zie je hoe ze achterloopt met haar huur, dat ze ontslagen wordt bij het zoveelste simpele baantje en hoe ze haar auto op lucht wil laten rijden.

De serie wordt onder andere geproduceerd door Charlize Theron en Sophia Amoruso, de schrijfster van het boek #Girlboss, de inspiratiebron voor deze serie. Het boek en de serie zijn losjes gebaseerd op het leven van Amoruso, over de tijd waarin ze Nasty Gal opzette en alle problemen die ze daarbij tegenkomt.

De hoofdrol is weggelegd voor Britt Robertson, die ik al jaren geweldig vind. Ik ontdekte haar in Life Unexpected, ook te vinden op Netflix, daarin vond ik haar al fantastisch, daarna heb ik haar onder andere gezien in The Secret Circle, The Longest Ride en Tomorrowland. Ik denk dat ze het nog heel ver gaat schoppen. Ze doet het goed als onschuldig uitziend meisje, dat niet over zich heen laat lopen.

Britt over Girlboss:


Andere rollen zijn voor Ellie Reed, Johnny Simmons, RuPaul en Dean Norris. Een sterke cast waaraan je kunt zien dat ze plezier hebben in hun werk, leuk om naar te kijken dus.

Je volgt Sophia op de weg naar succes, beginnend met een leren jasje, gevonden in een tweedehands winkel. Ze krijgt het briljante idee om vintage-kleding goedkoop in te kopen, te verbeteren en dan voor een hogere prijs te verkopen op eBay. Onderweg komt ze heel wat valkuilen tegen en leert ze een aantal belangrijke levenslessen.

Zeker de moeite waard om even voor te gaan zitten. Het enige minpuntje vond ik het vele gevloek, maar dat schijnt tegenwoordig te moeten, want dat zie ik bijna overal terug. Maar het is bijna een must om te kijken voor een beautyblogger.

Het hele eerste seizoen van Girlboss is te zien op Netflix. Enjoy!

Netflix

You May Also Like

2 reacties

  1. Leuk om te lezen dat jij fan bent van Girlboss! Hij spreekt mij ook wel heel erg aan. Nu alleen nog ergens de tijd vinden om er rustig voor te gaan zitten ��, misschien als ik klaar ben met Modern Family, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Modern Family vind ik ook leuk! Ik vind Girlboss zo leuk, omdat de hoofdpersoon zo lekker menselijk is, helemaal niet perfect.

      Verwijderen