Note BB Lip Corrector

Dit is weer zo'n typisch product dat ik gebruik op een make-uploze dag. Geen foundation, wel een beetje mascara en iets om mijn lippen te verzorgen, liefst met een subtiel kleurtje.

De Note BB Lip Corrector (waarom heet alles tegenwoordig BB of CC???) is een verzorgend lipproduct dat niet alleen je lippen een subtiel kleurtje geeft, maar ze zelfs voller laat lijken, althans dat zegt de producent.

Lipproduct

De verpakking is lekker roze en ziet er redelijk chic uit. Het product is niet getest op dieren en vrij van parabenen. De adviesprijs voor de Note BB Lip Corrector is €18,-.

Natuurlijk

Note

Hierboven zie je op de eerste foto mijn lippen zonder product, op de tweede foto heb ik de Lip Corrector aangebracht. Het product heeft een mooie, zachtroze kleur en het zorgt ervoor dat mijn lippen glanzen. Het plakt een heel klein beetje, maar niet zo erg als de gemiddelde lipgloss. Er zit vitamine E en sheaboter in, dus je lippen worden goed verzorgd, en zo voelt het ook. Ik zie dan weer geen 3D effect waarbij mijn lippen voller zouden lijken, jullie wel? Ze zien er wel mooier en egaler uit, zachter zelfs.

Je mag de BB Lip Corrector zo vaak aanbrengen als je wilt. De tube bevat 12 ml en is een jaar lang houdbaar na opening. Hij ruikt een beetje naar vanille en cupcakes en hij smaakt naar niks en dat vind ik wel fijn.

Ik vind dit product erg fijn in gebruik, vooral ook omdat er een kleine sponsapplicator op de tube zit, waardoor je heel goed kunt doseren en je niet te veel gebruikt. Hij draagt fijn, hij voelt naar mijn idee als een lipbalsem, verzorgend en niet plakkerig.

Tijdens het schrijven van deze review ben ik er achter gekomen dat dit product vrijwel nergens verkrijgbaar is. Ik vind alleen de productpagina van Note Cosmetics, maar waar je hun merk in Nederland kan kopen is mij een raadsel. Erg jammer, want ik vind het een fijn product en ik zou het gerust opnieuw aanschaffen. (Ik kreeg hem in mijn Styletone Box afgelopen maand.) Hij zou verkrijgbaar moeten zijn in 3 kleuren, ik heb de kleur 02.

You May Also Like

0 reacties