Seraphine Botanicals Lip Polish

Ik had al een poosje een lipscrub op mijn wishlist staan, en toevallig kreeg ik deze in mijn Styletone Box. Dit is het eerste product uit deze box dat ik geprobeerd heb. Seraphine Botanicals is een merk dat nog niet heel bekend is in Nederland, en het is ook lastig verkrijgbaar. Seraphine Botanicals heeft een eigen website waar ze hun producten verkopen, ze verzenden ook naar Nederland. Houd wel rekening met verzendkosten en eventuele invoerrechten!

Orange + Cream

Seraphine Botanicals

De Seraphine Botanicals Orange + Cream Lip Polish is een potje met 10 gram product, de prijs is $18,- en volgens Styletone hier €18,-. In het potje zit een lipscrub die 99,5% natuurlijk is. Het is hypoallergeen en bevat geen parabenen en minerale olie. Seraphine Botanicals test niet op dieren, hun producten zijn vegan en glutenvrij.

De Orange + Cream Lip Polish bevat suiker, avocado-olie en abrikozenolie. Als je het potje openmaakt ruik je een heerlijke, natuurlijke sinaasappelgeur. De bedoeling is, dat je een heel klein beetje product neemt en over je lippen masseert. Daarna laat je het twee minuten zitten en vervolgens spoel je het eraf. Dit proces gaat heel makkelijk en na het afspoelen heb je zachte, gladde lippen waar je matte lippenstift op kunt doen, zonder dat je nog velletjes ziet.

Ik vind het product fijn in gebruik, ook ruikt het erg lekker. Het doet wat het moet doen, en dat is zorgen voor zachte lippen zonder velletjes. Ik vind het product wel erg prijzig voor de hoeveelheid die je krijgt. Ik denk niet dat ik het voor die prijs nog een keer zou kopen, ook al is de werking prima. Zo heb ik bij Lush een lipscrub besteld waar ik 25 gram krijg voor €8,95, en ook hier zijn de ingrediënten voor het overgrote deel natuurlijk en testen ze niet op dieren. Of het net zo goed werkt, zal ik je binnenkort kunnen vertellen.

Ok, het is dus een fijn product, ik blijf het ook gebruiken, maar ik vind het te duur en ik ga het niet nog een keer kopen.

You May Also Like

0 reacties