Snack Time! Coca Cola Cherry

Ik bedacht me, dat Snack Time! ook de ideale plek is voor drankjes, ik beloon mezelf regelmatig met een lekker drankje, in plaats van water. Meestal suikervrij, maar heel soms, eens per twee weken of zo, kies ik voor iets met lekker veel zoetigheid. Deze week koos ik voor Coca Cola Cherry.

Blikje

Ik ben geen fan van cola, nooit geweest ook. Ik laat sowieso de meeste dingen met prik staan. Er zijn maar een paar uitzonderingen, waaronder Cherry Cola. Ik hou van kersen, en ook al is de kersensmaak in cola natuurlijk hartstikke chemisch, ik kan dit drankje maar moeilijk laten staan.

Blikje

De suikervrije variant is ook best lekker en meestal ga ik ook voor die, maar echt gaat niks boven echte suiker, of eigenlijk, ik vind de nasmaak van zoetstoffen niet zo lekker. Qua hoeveelheid suiker valt dit eigenlijk ook nog wel mee, ik test en eet regelmatig dingen met een veel hoger percentage. In Coca Cola Cherry zit 11,4% suiker.

Cola

Een blikje van 250 ml bevat 115 kcal, voor iets dat ik bijna nooit drink kan dat best, normaal gesproken drink ik water of een light drankje.

Ik blijf erbij, niets zo lekker als een product zoals het bedoeld is. Niet iedere dag en ook niet in grote hoeveelheden, maar gewoon, af en toe. Ik denk dat het beter is om te genieten van producten die je echt lekker vindt, dan genoegen moeten nemen met een slap aftreksel.

Welke drankjes moet ik volgens jou proberen?

You May Also Like

2 reacties

  1. hmm ik ben helemaal niet zo fan van Cola haha ik heb liever een rode wodka redbull, whisky redbull of gewoon een heel koud glas melk/water.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Koude melk vind ik ook erg lekker, alcohol drinken ik dan weer bijna nooit.

    BeantwoordenVerwijderen