Snack Time! Hero B'tween Pinda & Pindakaas

Mijn oog viel deze week op de Hero B'tween Pinda & Pindakaas. Wij houden hier van pindakaas (man uitgezonderd) en pinda's, dus deze wilde ik wel even proberen. In een doosje zitten 6 repen van 25 gram, voor een prijs van €1,45. Hero B'tween is verkrijgbaar bij de supermarkt.

Snack

Hero B'tween

Wat mij opvalt, is de hoeveelheid suiker. Die vind ik best hoog, vooral omdat ik altijd pindakaas zonder toevoegingen haal, en wij dus weten dat pindakaas erg lekker is zonder suiker. Een reep bevat 117 kcal, niet verkeerd, maar de reep is dan ook niet heel erg groot.

Hero

Ik vond de reep nogal vlak van smaak, niet heel bijzonder. Naar mijn mening had de reep meer pinda nodig. Ook is de reep heel klein, dus erg veel energie zul je er niet van krijgen, je loopt dus het risico dat je al snel weer trek hebt.

Mijn oudste zoon was wel direct fan, hij griste de reep uit mijn handen en at hem snel helemaal op. Gisteren is hij weer naar school gegaan, na twee weken vakantie, en deze reep moest hij mee hebben in zijn tas. Vooruit dan maar.

Wisselend succes hier, dus. Ik vind dat er teveel suiker in zit, er zijn betere tussendoortjes te vinden die ook nog eens beter vullen, dus ik denk niet dat ik deze repen nog een keer ga kopen, behalve om mijn zoon af en toe een plezier te doen.

You May Also Like

3 reacties

  1. Ondanks de suiker ben ik er wel benieuwd naar. Maar snap wel dat dit niet echt tegen trek werkt. Suikers zorgen er namelijk voor dat je nog sneller honger krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind suiker vaak een nutteloos vulmiddel, het maakt iets alleen mierzoet, verder heb je er weinig aan. Je lichaam heeft suikers nodig, maar die krijg je al genoeg binnen door fruit en groente te eten. En pindakaas heeft echt geen suiker nodig om lekker te zijn.

      Verwijderen