Snack Time! Karvan Cevitam 0% suiker toegevoegd

Ik ben al jaren een Buzzer. Wat is een Buzzer? Een Buzzer is iemand die producten test voor Buzzer en over die producten praat met anderen. Het doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het product. Reclame maken door Word of Mouth, dus. Je bent niet verplicht om positief te zijn over producten, er wordt verwacht dat je eerlijk en open bent over zowel de producten als Buzzer.

In de afgelopen jaren heb ik al veel dingen mogen testen, variërend van drankjes tot mayonaise en maaltijdpakketten tot een epileerapparaat. De meeste campagnes zijn gratis, maar bij bijvoorbeeld dure elektrische apparaten kan het zijn dat je het product na afloop van de campagne moet terugsturen. Het komt ook voor dat je tegen een flinke korting het apparaat kunt kopen. Zo hebben we ooit eens met de hele familie sonische tandenborstels getest. Ik heb hem toen teruggestuurd, maar mijn ouders hebben ze gehouden en zijn er nu nog heel blij mee.

Anyway, terug naar Snack Time! Vorige week kreeg ik een doos met vier flessen Karvan Cevitam om uit te proberen. Ik heb drie smaken gekregen. Een Bosvruchten, die heb ik weggegeven, twee keer Aardbei-Framboos en een Citrusmix. Karvan Cevitam heeft een nieuwe lijn producten met 0% suiker toegevoegd. Dit betekent dat de drank gezoet is met stevia en dat er maar 10 kcal in een glas zitten. Dit drankje zou je dus vrijwel onbeperkt kunnen drinken.

Siroop

KC

Wij hebben dus twee smaken om uit te proberen. Ik probeer alleen de Aardbei-Framboos, want ik heb helemaal niks met citrus. Laten we eens kijken naar de ingrediënten.

Bron: www.karvancevitam.nl

Bron: www.karvancevitam.nl
Het meest opvallend vind ik de fruitsoorten. Er staan er vijf op, waarbij aardbei en framboos als laatste genoemd worden. Dat betekent dat die twee er het minst in zitten. Het hoofdbestanddeel van deze siroop is dus appelsap, tja. De samenstelling van de citrusmix is een stuk logischer, die staat hieronder. Naast stevia en sucralose zitten er vijf vitamines in, B3, B5, B6, C en E, nog een beetje verantwoord ook.

Bron: www.karvancevitam.nl

KC

KC

Wat mij aantrekt in dit drankje is de weinige calorieën, en ik vind het ook fijn dat er een aantal vitamines in zitten. Mijn kinderen drinken voornamelijk water, in verband met de tanden krijgen ze niet te veel drankjes met suiker. Vooral de oudste is een slechte eter, dus ik ben altijd op zoek naar manieren om hem alles te geven wat hij nodig heeft. De toegevoegde vitamines zijn toch weer een stapje de goede richting uit.

De jongens vinden het in ieder geval een lekker drankje, ze drinken hun bekers met smaak leeg. Ik zelf ben niet echt overtuigd, stevia heeft een typische nasmaak waar ik meer mensen over gehoord heb. Die nasmaak proef ik zelf duidelijk terug. Ik ben sowieso niet heel makkelijk met drankjes, dat geef ik gelijk toe. Ik beperk me over het algemeen tot water en melk, ik drink vrijwel geen frisdrank en bijna nooit alcohol. Ook dit wordt niet mijn go to drankje, maar voor heel af en toe vind ik hem goed te doen.

Ik denk dat een prima vervanging is voor alle suikerhoudende drankjes die op de markt zijn, en dat vooral kinderen dit erg lekker gaan vinden. Mijn kinderen in ieder geval wel. Als we een dagje op stap gaan, vullen we de drinkflessen lekker met deze Karvan Cevitam.

De Karvan Cevitam 0% suiker toegevoegd is verkrijgbaar bij de supermarkt en kost €2,86.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

You May Also Like

2 reacties