Snack Time! Milka Choco-Mix Oreo

Het is dinsdag, dus ik heb weer een Snack Time voor je. Dit keer liep ik tegen een zak Milka aan. Ja, een zak, om precies te zijn, een Choco-Mix met de smaak Oreo. Geen idee wat ik hiervan moest verwachten. Blijkbaar was ik erg onder de indruk en heb ik geen bon gevraagd. De adviesprijs die ik op internet kan vinden is €3,99, maar dat heb ik er zeker weten niet voor betaald, eerder de helft. Ik heb hem gevonden bij Die Grenze, dus als je mazzel hebt loop je er ook tegenaan, want ik heb deze verpakking van Milka nog nooit gezien bij een reguliere supermarkt.Wat zit er nu eigenlijk in, naast heel veel calorieën? Veel suiker en nog wat vet. Niet te veel van snoepen dus. De inhoud van de zak is een verrassing, op het plaatje zie je een bakje met Oreo's, een soort reuzensmarties en chocoladeschijfjes. Dat zit ook in de zak, maar dan in miniatuurformaat. Denk een Oreo, maar dan met een diameter van een centimeter.


De witte smarties hebben een vulling van chocolade, de paarse zijn gevuld met chocolade en een melkcrème. De chocoladeschijfjes zijn gewoon van Milkachocolade. De smaak is prima, het formaat is iets kleiner dan verwacht. De kinderen waren daardoor erg enthousiast. "Oreo's speciaal voor kindjes, mama!!" Daar zit wel wat in.

Een prima snack om tijdens de koffie of thee (wij drinken geen van beide...) op tafel te zetten. Erg lekkere inhoud, maar wat klein van formaat, er zit wel genoeg in de zak, we doen er nu al drie weken mee en hij is nog steeds niet leeg. De Milka Choco-Mix Oreo is door ons in ieder geval goedgekeurd!

You May Also Like

2 reacties