The Ordinary. Colours Serum Foundation

Voor deze foundation heb ik op een wachtlijst gestaan, toen hij werd aangekondigd hebben heel veel mensen een bestelling geplaatst, en ik was er helaas niet als eerste bij. Toch heb ik hem nog best snel ontvangen, zodat ik lekker kon gaan testen. 

The Ordinary. is een nieuw gelanceerd merk van Deciem, dat zeer betaalbare producten produceert met hoogwaardige ingrediënten. Ik ben heel erg enthousiast over de huidverzorging, en ik ontdek steeds weer nieuwe producten, dus de verwachtingen voor de foundation zijn dan ook hoog. The Ordinary. Colours is verkrijgbaar in twee soorten, de serum foundation en de coverage foundation. Voor dit artikel heb ik de serum foundation getest. 

Ik heb de laatste tijd geen zin in dikke lagen make-up, dus ik houd het licht en simpel. Beetje foundation, concealer, afpoederen en klaar. Een beetje blush, mascara, wenkbrauwpotlood en een lipstick om het af te maken. Geen zware oogmake-up, geen bronzer, gewoon makkelijk en snel. 

Foundation

De serum foundation belooft een lichte dekking in een serumvorm. Ik heb gekozen voor de kleur 1.0 P, de lichtste kleur voor de huid met roodroze ondertoon. De foundation is verkrijgbaar in 21 kleuren, een goede kans dat jouw kleur erbij zit. Hier kun je zien welke kleur geschikt is voor jou.

The Ordinary

De verpakking is simpel, de flacon zit in een zwart doosje. Op het doosje staan de ingrediënten, dat zijn er best veel, waaronder een aantal siliconen. Er zit geen parfum in. Wel een SPF 15, maar daarvoor smeer je nooit genoeg foundation op je gezicht, dus altijd voorsmeren met een goede zonnebrand.

Op de verpakking staat dat je het flesje goed moet schudden voor gebruik. Het flesje zelf is van plastic met een handig pompje. Er zit 30 ml in.

Foundation

Als ik hem swatch op mijn hand zie ik gelijk dat hij heel erg vloeibaar is, waterig zelf. Dat hoor je al bij het schudden. Ik ben benieuwd wat dat gaat doen op mijn gezicht. Ik gebruik twee pompjes en verdeel het over mijn gezicht, vervolgens blend ik het met een sponsje (een Beauty Blender dupe van de Primark). Hieronder zie je het resultaat:

Foundation

Foundation

Foundation

Het is in ieder geval de perfecte kleur voor mij. De dekking is inderdaad heel licht, maar hij doet wel wat. De meeste roodheid is verdwenen en een aantal oneffenheden zijn ook onvindbaar. Voor een superdekking moet je deze niet kopen. Deze foundation is perfect voor een no make-up look. Je voelt hem niet zitten, want het is echt een soort serum. Het draagt dus heel licht, maar voelt ook verzorgend.

Na een uur of vier begin ik wat te glimmen, maar dat is goed weg te werken met een beetje poeder. In de avond ziet mijn make-up er nog prima uit, zelfs op wat warmere zweetdagen. Hij loopt niet uit en vlekt ook niet. Ik ben er heel blij mee.

Het enige waar ik het nog niet over heb gehad, is de prijs. Hoeveel zou dit nou kosten? Zoals ik eerder al zei, heeft The Ordinary. alleen betaalbare producten van een hoogwaardige kwaliteit. Hij is helaas niet verkrijgbaar in Nederland, maar wel heel goed te bestellen in Groot-Brittannië. Voor mijn The Ordinary. Colours Serum Foundation heb ik £5,70 betaald exclusief verzendkosten. Als je alleen een foundation besteld komt daar nog £1,90 bij. In totaal heb ik dus £7,60 betaald. Dat is ongeveer €8,83, een hele goede prijs als je het mij vraagt.

Ik bestel al mijn producten van The Ordinary. bij VictoriaHealth. Ze houden je netjes op de hoogte van de vooruitgang op de wachtlijst, betaling gaat makkelijk en de service is prima. Omdat Groot-Brittannië voorlopig nog bij de EU hoort, hoef je je ook geen zorgen te maken om invoerrechten. 

Ik buig me binnenkort over de Coverage Foundation, en ik hoop dat ik net zo enthousiast ben!

You May Also Like

2 reacties

  1. Voor mezelf zou ik liever een foundation met meer dekking hebben, maar deze staat jou beeldig!

    BeantwoordenVerwijderen