Trifle Cosmetics Liquid Glow

Ik ben nogal van de naturelle looks. Ik vind iets al gauw teveel en de wereld van highlighters vind ik fascinerend, maar tegelijk ook doodeng. Ik zie op YouTube wat een highlighter kan doen, maar het is een product waarmee je voorzichtig moet zijn. Te veel en je lijkt op een discobal. 

Het leuke van een beauty box, vind ik dan, is dat je soms producten krijgt die je zelf nooit zou kopen, maar die wel heel erg mooi zijn. Afgelopen maand kreeg ik in de Styletone Box deze Liquid Highlighter van Trifle Cosmetics. 

Highlighter

De verpakking is om op te vreten, zo schattig. Paars en roze met een witte dop en er staan ijsjes op. Het product zelf ruikt naar snoepjes. Als ik op de site kijk van Trifle Cosmetics zie ik gelijk dat alle producten een hoge schattigheidsfactor hebben. Deze highlighter is vrij van parabenen en is niet getest op dieren, ook is hij veganvriendelijk.

Highlighter

Trifle

Highlighter

Op de bovenste foto kun je zien dat het product erg roze is. De middelste foto is met flits, de onderste zonder. Highlighter is vrijwel onmogelijk om fatsoenlijk op de foto te zetten. Je ziet wel een glow, maar in het echt is het zoveel mooier. Het is niet de heftigste highlighter die ik ooit heb gezien, maar zeker duidelijk aanwezig.

Voor een noob zoals ik, is dit een prima product. Je dept een heel klein beetje op je jukbeenderen en klaar. Omdat het een vloeibaar product is, gebruik ik hem direct na het aanbrengen van mijn foundation en concealer en voor het afpoederen. Door poeder kan een vloeibaar product rare dingen doen, waardoor hij niet mooi op je gezicht zit. Hierdoor wordt wel het effect nog iets minder intens, voor mij is dat prima.

Trifle Cosmetics is verkrijgbaar via hun website, houdt rekening met verzendkosten en eventuele invoerrechten. Hij is ook verkrijgbaar via LookFantastic. De prijs ligt rond de €20,- voor 20 gram.

Ik vind hem mooi en blijf hem zeker gebruiken.

You May Also Like

0 reacties