Unboxing Styletone April 2017

In april heb ik natuurlijk weer de Styletone Box ontvangen. Ik vind het heerlijk om cadeautjes te krijgen, en ja, ik weet dat je dit toch echt zelf betaald, maar het is altijd weer een verrassing wat er in gaat zitten. Zelfs de doos ziet eruit als een cadeautje. Het leukste aan de Styletone vind ik dat de producten full size zijn, waardoor je ze echt goed kunt uitproberen. Als je de box nog niet hebt ontvangen of gewoon niet wilt weten wat er in zit, dan raad ik je aan om nu te stoppen met lezen, vanaf dit punt zijn er spoilers!

April

Cadeautjes!!!

Ook dit keer zitten er weer erg leuke dingen in. Laten we ze snel bekijken!

Serum

Dit product trok gelijk mijn aandacht, een tube met een pompje, dat is vast high end. Het is het Figs & Rouge Night Detox Serum. Dit serum breng je 's avonds aan op de t-zone, om de volgende dag wakker te worden met een uitgeruste en verzorgde huid. De adviesprijs is €38,50.

Lip Primer

Dit is de Note BB Lip Corrector. Hij zou moeten zorgen voor vollere lippen, ook geeft het verzorging en een roze kleurtje. Hij kost €18,-.

SPF 12

Dan hebben we dit poeder van 29 Cosmetics. Veel te donker voor mij, maar in het boekje staat als tip dat je hem ook kunt gebruiken als bronzer. Met een prijs van €45,- is de Press Finishing Poeder SPF 12 het duurste product in deze box.

Spons

Ik moest erg lachen om deze. Ik heb de afgelopen maanden zoveel filmpjes voorbij zien komen over de Silcone Beauty Blender en niemand is er erg over te spreken. Ik ga hem natuurlijk wel uitproberen, maar ik ben dus al iets gekleurd. De waarde van de SBB Beauty Blender is €8,95.

Highlighter

Tenslotte kreeg ik deze highlighter van Trifle Cosmetics. Deze liquid highlighter kost normaal €23,95. Ik vind de verpakking alvast heel erg mooi, de highlighter zelf is roze van kleur. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar ik ben er heel benieuwd naar. Hij ziet er veelbelovend uit, je hoort er later vast nog meer over van mij.

Ik ben deze maand erg in mijn nopjes met de box, er zitten leuke en bruikbare producten in. Het serum van Figs & Rouge heb ik gelijk verwerkt in mijn avondroutine en met de rest ga ik lekker experimenteren.

De complete waarde van de aprilbox is €134,40, dat is zo'n 11 keer de prijs die je voor de box hebt betaald. Lijkt me een prima verhouding. Ik kan niet wachten op de volgende box!

You May Also Like

0 reacties