Unboxing Styletone Box Mei 2017

Iedere tweede donderdag van de maand krijg ik de Styletone Box, ik zie het als een cadeautje voor mezelf. Hij lag op de deurmat op me te wachten en ik laat je zien wat er deze maand in zit.

Mei

De verpakking is altijd weer een plaatje. Zo handig dat hij door de brievenbus past en ik er niet voor hoef thuis te blijven.

Mei

Hmm, zo op het eerste gezicht vind ik dit niet zo'n geweldige box. Ik kan mijn vinger niet goed opleggen, maar ik voel me een beetje teleurgesteld. Laten we de producten even bekijken.

Lip Gloss

Als eerste is er de Look Essentials Lip Gloss ter waarde van €16,-, deze ziet er niet slecht uit.

Lip Polish

De volgende is een lipscrub van Seraphine Botanicals van €18,-. Deze vind ik leuk, want ik had nog een lipscrub op mijn lijstje staan, dus dit komt mooi uit.

Green en Nude

Dit vind ik een tegenvaller, ze tellen wel als 1 product en ze kosten €9,- per stuk, twee nagellakjes van Nailbuddy's. Ik vind de kleuren niet zo mooi, dus ik ga deze waarschijnlijk niet gebruiken.

Pincet

Ook dit viel tegen. Het voelt een beetje als sigaar uit eigen doos, deze pincet van Styletone. Kwasten vind ik prima om te krijgen, ik heb nooit genoeg kwasten. Een pincet, nee, daar heb ik weinig aan, hij gaat toch niet tippen aan mijn Tweezerman. De waarde is €9,95.

Masker

De laatste vind ik dan wel weer leuk. Dit masker is van Doubledare Spa en heeft een waarde van €6,-. Het bestaat uit twee stappen, waarvan de eerste zou moeten bubbelen. Ik ben heel benieuwd!

Er zitten dit keer helaas maar twee producten in waar ik blij van word, en dat zijn de lipscrub en het masker, de rest vind ik minder. De vorige boxen waren duidelijk beter en ik was heel eventjes een klein beetje teleurgesteld. Volgende maand een nieuwe kans! (Klik hier voor maart en hier voor april.)

De volledige waarde van de box van deze maand is €67,95, in principe een prima waarde voor een product waar je €12,50 voor betaald.

You May Also Like

0 reacties