Vrijdag Maskerdag: Double Dare OMG! 2 in 1 Kit

Deze week test ik het Double Dare OMG! 2 in 1 masker. Het eerste maske bubbelt en reinigt je huid diep, terwijl het tweede masker je huid verzorgt en hydrateert. Het masker zat in mijn Styletone Box van mei.

2-in-1 kit

Ik vind de verpakking eigenlijk een beetje creepy, ik weet niet precies waarom, maar de jongedame ziet eruit alsof ze uit het House of Wax komt of zo. Het masker bestaat dus uit twee delen, allebei sheetmaskers.

Detox

Masker

Het eerste masker is compleet doordrenkt, en het kost even wat moeite om het uit elkaar te peuteren. Het past goed op mijn gezicht, de onderkant bedekt zelfs de onderkant van mijn kin. Je voelt het gelijk werken. Het bruist en kriebelt een beetje op je gezicht. Hierboven kun je zien dat er meteen schuim begint te vormen, dat wordt nog best veel uiteindelijk. Ik had niet verwacht dat het zo veel zou bubbelen. Het voelt best prettig eigenlijk.

Na een kleine 3 minuten haal ik het eraf en spoel mijn gezicht schoon. En schoon, dat is het. Het voelt echt brandschoon, een beetje trekkerig, dat wel. Dat zou masker 2 moeten oplossen.

Het eerste masker kun je gebruiken met of zonder make-up, omdat het een reinigend masker is.

Mask

Masker

Ook masker 2 is helemaal verzadigt met product, in dit geval een hele voedende, hydraterende gelsubstantie. Dit masker mag 15-20 minuten blijven zitten, dus ik ga er even lekker voor liggen. De kat komt nog even langs en geeft mijn wang een kopje, had hij spijt van...

Ook mijn jongste zoon komt even mijn maskerhoofd aaien, "bah mama", en hij trekt het na 20 minuten met een vieze blik van mijn gezicht. Het masker voelt heel nat, maar je voelt het ook bijna opgezogen worden door je huid. Je hoeft het na gebruik niet af te spoelen, maar je kan de gel inmasseren.

Mijn gezicht voelt heel erg gehydrateerd en verzorgd. Echt zacht is het niet gelijk, omdat na een ruim uur mijn huid nog steeds bezig is met het opnemen van de resten. Iedere keer dat ik voel lijkt het iets zachter en gladder te worden.

Ik vind dit echt een heel erg fijn masker om te doen. Misschien een beetje gedoe, omdat het er twee zijn, maar die eerste is maar heel kort en reinigt je gezicht heel grondig. Bij het tweede masker kun je eventjes heerlijk ontspannen en genieten van het gevoel op je gezicht.

Dit is een aanrader! Het masker is verkrijgbaar bij Double Dare en kost $6,-. Het nadeel van die site is, dat ik hem heel erg onduidelijk vind en er is weinig informatie te vinden. Ze zouden internationaal moeten verzenden en als ik wat rond klik, zie ik in ieder geval de optie voor betalen met credit card en PayPal.

You May Also Like

0 reacties