Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Gezichtsmasker Smooth Calming

Hebben jullie lekker kunnen genieten van die paar mooie dagen? Ik zal bekennen dat ik niet echt geniet van hitte, een graad of 21-22 is warm genoeg voor mij, maar ik weet dat de meeste mensen echt kunnen genieten van een flinke hittegolf, dus ik hoop dat jullie alvast een stukje van de zomer hebben kunnen proeven!

Voor maskerdag heb ik deze week het Kruidvat Gezichtsmasker Smooth Calming geprobeerd. Dit masker kalmeert de huid en vermindert roodheden en irritaties. Het bevat macadamia olie, jojoba olie, shea butter en vitamine E. De verpakking bevat twee maskers en kost €0,89.

Masker

Kruidvat

De gebruiksaanwijzing is simpel, breng het masker in een dun laagje aan en vermijd de ogen, lippen en haarlijn. Ogen en lippen is me gelukt, maar mijn haar is er lekker vet van geworden, nou ja, eigen schuld... Na 15-20 minuten kun je het masker verwijderen met lauwwarm water, koud lukt niet echt, het duurde even voor mijn water opwarmde.

Kruidvat

Dat dunne laagje werd vanzelf een dikke laag, want ik ben toch wel een beetje een krent en ik wilde alles gebruiken. Maar goed, na een dik kwartier keek ik in de spiegel en zag dat bijna het hele masker was opgenomen door mijn huid, voedend is hij dus wel. Het restje spoelde ik weg met warm water.

Mijn gezicht voelde superzacht aan, ook na een aantal uur nog. Zoals beloofd door Kruidvat was de roodheid in mijn gezicht een stuk minder. Het masker heeft een hele subtiele geur, een beetje naar noten en shea boter. Het product is een dikke, voedende crème, die heel zacht en romig aanvoelt. Dat merk je ook terug in de werking, ik heb echt het gevoel dat dit iets goeds deed voor mijn huid.

Tot snel!

You May Also Like

1 reacties