Vrijdag Maskerdag: Lovelife Chill + Unplug Mousse Mask

Deze week heb ik weer eens een lekker budgetproof maskertje. Toen ik laatst bij de Action was, zag ik deze lijn met maskers liggen van Lovelofe. Ze kosten €0,58 per stuk en daarvoor krijg je twee maskers. De versie die ik dit keer probeer is een mousse masker met kers- en lotusextract, amandelolie en sheaboter.

Action

Action

Je brengt het masker aan op een schoon gezicht en laat het vervolgens 10-15 minuten intrekken. Ik vind de substantie niet echt een mousse, maar meer een crème, het brengt makkelijk aan en voelt lekker koel.

Tijdens het inwerken merk ik dat het een klein beetje tintelt, maar het wordt niet ongemakkelijk. Het masker ruikt naar kers, gelukkig niet al te overheersend en kers is een van mijn favoriete geuren, dus ik vind het heerlijk.

Afspoelen doe je met lauwwarm water en dat gaat heel makkelijk. Nadat ik mijn gezicht droog heb gedept, voelt mijn gezicht lekker zacht aan en mijn huid ziet er rustig uit. Na een paar uur voelt mijn gezicht enigszins vettig, alsof het masker de talgproductie verhoogt. Ik weet niet of ik daar blij mee moet zijn, maar het voelt in ieder geval niet droog of trekkerig.

Ik vind dit een prima masker, voor een prima prijs, helemaal omdat je er twee krijgt.

Het Lovelife Chill + Unplug Mousse Mask kost €0,58 en is verkrijgbaar bij Action,

You May Also Like

1 reacties

  1. Klinkt goed! Ik heb laatst de gele verpakking meegenomen, heb 'm nog niet geprobeerd, maar ben nu wel benieuwd geworden.

    BeantwoordenVerwijderen