Vrijdag Maskerdag: Vitamasques Pomegranate

Maskertijd! Ik heb onlangs dit Vitamasques Pomegranate masker ontvangen bij een Beauty Box, en de verpakking trok gelijk mijn aandacht, dit zag er goed uit. Ik kon niet wachten om hem te proberen, dus hier is hij dan. Het masker kost €4,95 en het is hier te koop. Dit sheetmasker belooft te hydrateren, verstevigen en liften.

Sheetmask

Informatie

De gebruiksaanwijzing is simpel.

  1. Maak je gezicht goed schoon als voorbereiding voor dit masker.
  2. Haal het masker uit de verpakking en leg het voorzichtig op je gezicht, waarbij je je ogen en lippen vermijd.
  3. Na 20 minuten verwijder je het masker en masseer je zachtjes de overgebleven gel in je gezicht.

Lekker koel

Dit masker voelt heerlijk verkoelend, het masker is verzadigd met een gelachtige substantie die je meteen in je gezicht voelt trekken. Er zit geen sterke geur aan het masker, en het draagt prettig. Na afloop heb ik inderdaad de gel zachtjes ingemasseerd en dat ging heel erg snel.

Mijn gezicht was zeker gehydrateerd en mijn huid voelde ook steviger aan, dat gevoel bleef ook. Of het echt lift durf ik niet te zeggen, maar je voelt wel dat het iets doet. Dit keer had ik geen gekke reacties op het masker. Het voelde vooral lekker verfrissend en ik zou het masker zeker weer gebruiken.

Prettig weekend!

You May Also Like

0 reacties