Etos Overnight Hand Serum

Sinds mijn zwangerschappen is mijn huid wat droger geworden, het ergst zijn mijn knokkels, daar zitten tegenwoordig altijd ruwe plekjes. Ik loop dus altijd wel met iets te smeren, en ik ga nooit slapen voordat ik mijn handen heb voorzien van een flinke laag crème.

Onlangs ontdekte ik dit pareltje, het Etos Overnight Hand Serum. Hij kost maar €2,99 en is ook nog eens regelmatig in de aanbieding. Je krijgt een pompflacon met 50 ml.

Etos

Etos

Etos

Die hoeveelheid op mijn hand is één pompje, genoeg om je handen mee in te smeren. Voor je gaat slapen gebruik je dit serum en terwijl jij ligt te dutten doet dit product zijn werk. Het bevat allantoïne, vitamine E en arganolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid zacht en gehydrateerd wordt. Als je 's ochtends wakker wordt, zijn je handen superzacht en verzorgd.

Zoals je kunt zien gebruik je maar een heel klein beetje en ik kan je vertellen dat het heel fijn uitsmeert en geen vettig laagje achterlaat, het is bijna alsof je huid dit product opzuigt. Ik gebruik het al een tijdje iedere avond en zo langzamerhand worden mijn ruwe plekjes steeds minder en zachter. Ik ben er heel blij mee.

Het Etos Overnight Hand Serum is natuurlijk verkrijgbaar bij Etos, maar je kunt het ook meebestellen met je boodschappen bij Albert Heijn.

You May Also Like

2 reacties

  1. Klinkt best wel lekker! Zag deze met moederdag gepromoot worden, maar toch links laten liggen toen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ook, volgens mij kreeg je hem toen zelfs gratis bij andere producten.

      Verwijderen