Favorieten Mei 2017

Het is juni, deze maand begint officieel de zomer, op het moment dat ik dit artikel schrijf is het bijna tropisch buiten. Eindelijk is de warmte hier. Mei is afgelopen en ik laat je zien welke producten ik de afgelopen maand het fijnste vond.

Warm Pink

Als eerste de Kiko Velvet Passion Matte lipstick in de kleur 304 Warm Pink. Een hele fijne lipstick die lang mooi blijft zitten en gelijkmatig slijt. Hij voelt verzorgend en fijn aan.

Mascara

Dit is de Wet 'n Wild Max Volume Plus Mascara, ook al is het niet de beste mascara ooit, ik heb hem de afgelopen maand vaak gepakt, omdat hij gewoon heel prettig is. Je voelt hem niet zitten en hij vlekt en klontert niet. De prijs is ook zeer aangenaam, maar €5,99.

Nachtverzorging

Dit serum is zo fijn, het geeft mijn huid echt een oppepper en mijn poriën lijken na een ruime maand gebruik echt kleiner. Het is het Invisible Pores Night Detox Serum van Figs & Rouge.

Haarverzorging

De Caviar CC Cream van Alterna is voor je haar, al doet de naam anders vermoeden. Het is een fijn product dat je na het haren wassen op handdoekdroog haar aanbrengt. Het maakt mijn haar zacht, glad en glanzend.

Huidverzorging

Dit is de Mádara Fine Line Minimising Day Cream, een dagcreme die de fijne lijntjes zou moeten verminderen. Ik gebruik hem te kort om dat te ondervinden, maar het is een hele fijne basis voor onder mijn make-up. Hij ruikt licht naar varens en dat is wel even wennen.

Zonbescherming

Dit is mijn ontdekking van 2016. Helaas verkoopt Kiko hem niet meer en ben ik naarstig op zoek naar een vervanger. Laat vooral een reactie achter hieronder als je een goede stick weet! De Kiko Solar Protect Stick heeft een SPF van 50 en beschermt ons perfect tegen de zon.

Bodylotion

Dit was een moederdagcadeau van mijn jongste zoon, zelf aangewezen in de winkel. Ik ben fan van Dove en deze Purely Pampering Nourishing Lotion Pistachio Cream and Magnolia ruikt heerlijk. Ik heb ook de douchegel en die ruikt al net zo lekker. In het pakket dat ik kreeg zaten ook geurstokjes met dezelfde geur en die staan nu op de slaapkamer.

Make-up

Als laatste heb ik gekozen voor The Ordinary. Colours Serum Foundation. Deze foundation is lichtdekken en je voelt hem niet zitten, hij draagt dus heel erg prettig. Aanbrengen is een eitje en hij blijft ook lang zitten. Eventuele glimmende plekjes zijn makkelijk weg te poederen. Echt een musthave voor deze zomer! Hij is ook superbetaalbaar.

Bijna al deze producten gebruik ik bijna dagelijks, ik ben heel benieuwd wat de komende maand gaat brengen en wat mijn favorieten worden van juni, ik denk dat er wat zomerse producten op dat lijstje komen te staan.

Welke producten heb jij de afgelopen maand het meeste gebruikt?

You May Also Like

2 reacties

  1. Altijd zo naar als een favoriet uit het assortiment verdwijnt! Haat aan!

    BeantwoordenVerwijderen