Lush Shampoo Bar Jason And The Argan Oil

Ik heb lastig haar, tenminste, dat vind ik zelf, ik moet er te veel mee doen om het een beetje leuk te laten zitten. Mooi haar begint bij een goede verzorging. Voor mij begint die verzorging bij een fijne shampoo, die niet alleen lief is voor mijn haar, maar ook voor mijn hoofdhuid. Van agressieve shampoo's krijg ik snel jeuk en dat probeer ik zoveel mogelijk te vermijden.

Lush heeft hele fijne, natuurlijke producten, met hier en daar een synthetische toevoeging. Ik was ooit heel nieuwsgierig naar de shampoo bars, en ik heb toen de Montalbano gekozen, vanwege de lekkere citroengeur. Laatst heb ik weer een bestelling geplaatst en toen heb ik gekozen voor Jason and the Argan Oil. 

Lush Shampoo Bar

Lush

Lush

Lush benoemt op de site dat deze Shampoo Bar zeer geschikt is voor blondines, dus dat komt mooi uit. Het bevat onder andere arganolie, rozenolie, geraniumolie en glycerine. Deze ingrediënten zorgen samen voor een mooie glans, sterker haar en een heerlijk zacht gevoel. Daarnaast ruikt de shampoo heerlijk. Ik heb al mijn bars op een plankje in de badkamer liggen en het ruikt er zo lekker nu.

Ik gebruik Jason and the Argan Oil in combinatie met een Conditioner Bar van Lush en samen zorgen ze zacht, schoon en glanzend haar, dat ik makkelijk kan kammen en ook goed in model kan brengen. Je kan de Shampoo Bar door je haren halen of het product eerst in je handen laten schuimen, het werkt makkelijker dan ik had gedacht van een vaste shampoo. Doordat het een blok is, gebruik je ook niet snel te veel, waardoor de Bar lang meegaat.

Het enige nadeel vind ik de aanwezigheid van SLS, ik vind niet dat dat thuishoort in een natuurlijk product, maar ze zullen het wel nodig hebben om de Bar goed te kunnen laten schuimen. Ik vind de Shampoo Bars zo fijn, dat dit geen reden is voor mij om ze niet meer te gebruiken, maar het is wel een puntje dat ik even wilde benoemen.

Jason and the Argan Oil kost €8,95 voor 55 gram en is verkrijgbaar bij de Lush winkels en online via de website.

You May Also Like

0 reacties