Physicians Formula Butter Bronzer Light

Voor de nodige bloginspiratie zit ik behoorlijk vaak op YouTube. Ik zie veel merken voorbij komen die je, helaas, vaak niet in Nederland kunt kopen. Zo heb ik een hele poos geleden deze bronzer gezien van Physicians Formula, de Butter Bronzer. Ik heb geen enkele review gezien die niet laaiend enthousiast was. Deze wilde ik zo graag hebben, maar niet te krijgen hier. Totdat ik een mailtje kreeg van Boozyshop, vanaf nu verkopen ze Physicians Formula, jammer genoeg was de Butter Bronzer op dat moment al uitverkocht en moest ik nog even geduld hebben. Maar het is eindelijk gelukt, ik heb hem!

Bronzer

Physicians Formula

Van de verpakking alleen al word je vrolijk. Hij ziet er heel tropisch uit, het doosje is overwegend paars, met een beetje groen. Je waant je gelijk op vakantie.

Butter Bronzer

Physicians Formula

Butter Bronzer

De plastic verpakking komt heel degelijk en stevig over. Hij bestaat uit twee lagen. De toplaag bevat de bronzer en de onderste laag heeft een spiegel en ruimte voor het bijgeleverde sponsje. De bronzer zelf ruikt naar kokos en ananas, een beetje als een tropische cocktail. Als ik een swatch maak, voelt het poeder heel zacht en fijn aan.

Butter Bronzer

Butter Bronzer

Zoals je kunt zien aan de swatches, is deze bronzer heel erg geschikt voor mensen met een lichte huid. Hij lijkt heel iets oranje te zijn, ik ben benieuwd hoe dat eruit ziet op mijn gezicht.

Butter Bronzer

Butter Bronzer

Butter Bronzer

Ik ben heel bleek en deze bronzer geeft me een licht, maar natuurlijk kleurtje. De oranje ondertoon valt me ook heel erg mee. De Butter Bronzer versmelt bijna met de huid en blend mooi uit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet het bijgeleverde sponsje heb gebruikt, maar een kwast van Real Techniques, omdat ik dat fijner vind werken. De Butter Bronzer blijft de hele dag mooi zitten en geeft me een gezondere uitstraling.

Ik ben heel blij met mijn aanschaf, al was het maar omdat ik me gelijk heel zomers voel door de lekkere geur, iedere keer dat ik hem gebruik. Je kan de Physicians Formula Butter Bronzer gebruiken op make-up, maar ook op zichzelf, dat laatste ga ik binnenkort nog proberen. Ik heb gekozen voor de lichtste kleur, en dat blijkt de goede keuze te zijn geweest.

Door de spiegel en het sponsje kun je de verpakking makkelijk in je tas stoppen en meenemen. Heel handig.

De Physicians Formula Butter Bronzer bevat 11 gram en is verkrijgbaar bij Boozyshop voor €19,90.

You May Also Like

0 reacties