Revolution Mermaids Forever Ultra Eyeshadows

Ik heb onlangs dit Revolution Mermaids Forever Ultra Eyeshadows palette gekocht. Ik zag het palette op de site van Boozyshop en ik vond de kleuren zo mooi, dat ik overstag ben gegaan. Je hebt immers nooit genoeg kleurtjes in je stash, toch?

Vandaag laat ik jullie swatches zien van alle 32 kleuren in dit palette.
Het palette zit verpakt in een prachtig blauw doosje. Het palette zelf is zwart van kleur. In de deksel zit een mooie, grote spiegel.Rij 1: Forever, Bay, Mist, Song, Mermaids, Fishtail, Treasure, Imagine


Rij 2: Seashell, Creature, Magic, Urchin, Sea, Land, Kingdom, Harmony


Rij 3: Enchant, Starfish, Pretty, Princess, Waves, Turtle, Mineral, Prince


Rij 4: Future, Ariel, Pink Sea, Ocean, Splash, Undersea, Seabed, Whale

Het palette is een heel mooie combinatie van matte kleuren en glanzende kleuren, met mooie overgangskleuren, basiskleuren en knallende kleuren. De meeste kleuren zijn goed gepigmenteerd, op de huidswatches kun je zien dat vooral de lichte kleuren een beetje wegvallen.

Zo op het eerste gezicht ben ik echt fan van de blauwe en groene kleuren in dit palette, ze knallen er echt uit. Ook de kleur Ariel vind ik prachtig.

Dit is voor mij een palette om uitgebreid mee te kunnen experimenteren, en dat ga ik de komende periode dan ook volop doen. Ik ben helemaal niet ontevreden over de kwaliteit tot nu toe.

Het Revolution Mermaids Forever Ultra Eyeshadows palette is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop en kost slechts €9,95.

You May Also Like

0 reacties