Shoplog Boozyshop

Boozyshop bestaat 9 jaar en dat vieren ze. Het regent al een week aanbiedingen, en ik kon het niet laten om ook even een bestelling te plaatsen. Vandaar deze kleine, maar heel fijne, shoplog.

Bestelling

Boozyshop doet altijd erg veel moeite om hun producten zorgvuldig te verpakken en dat vertaalt zich naar een knalroze doosje met een roze zakje van gaas waar de producten in zitten. De producten zaten stevig verpakt in bubblewrap toen ik ze kreeg, maar dat staat niet mooi op de foto. Ik vind het zo leuk dat ze er zo veel aandacht aan besteden, zo voelt het heel persoonlijk, alsof je een cadeautje krijgt.

Boozyshop

Hierboven zie je alles wat ik heb besteld. Geen grote bestelling, maar het zijn stuk voor stuk producten waar ik erg enthousiast van word.

Bronzer

Ik had een poosje geleden al mijn zinnen gezet op de Physicians Formula Butter Bronzer, maar toen Boozyshop hem eindelijk in Nederland op de markt bracht, was hij binnen no time uitverkocht. Dit keer heb ik mazzel en nu is hij van mij! De bronzer kost €19,90 voor 11 gram.

Kwast

Dit kwastje kreeg ik gratis bij mijn bestelling, als je boven een bepaald bedrag komt, mag je een cadeautje uitzoeken! Altijd leuk, en een kwast komt altijd van pas. De Boozyshop Shader 5150 kwast kost normaal gesproken €2,99.

Oogschaduw

Dit is het Mermaids Forever palette van Revolution die ik in een Facebookreclame voorbij had zien komen. Er zitten prachtige kleuren in, en voor maar €9,95 moest ik hem wel proberen. Ik ben benieuwd wat voor ooglooks ik hiermee kan creëren.

Highlighter

Ik ben niet zo'n highlighter-type. Ik begin het pas net een beetje te ontdekken en ik weet nog niet of het wel echt iets voor mij is. Maar toen zag ik deze voorbijkomen. Wat een schatje. Dit is het I Heart MakeUp Unicorns Heart. Hij kost €6,49 en de verpakking is zo mooi. Dit is echt een aanwinst voor op je beautytafel. Het is een prachtige regenboog-highlighter.

Concealer

Tenslotte heb ik de Wet 'n Wild Mega Cushion Color Corrector besteld. Ik vind Wet 'n Wild een heel fijn budgetmerk. Ze hebben producten die fijn werken voor een leuke prijs en ik vind de verpakkingen altijd erg mooi vormgegeven. Dit schatje kost €5,99. Deze concealer in de kleur Peach zou mijn donkere kringen moeten laten verdwijnen.

Waarschijnlijk zie je al deze producten nog individueel terug op mijn blog voor een uitgebreide review en een heleboel swatches. De eerste staat al op de planning.

Wat zijn jouw mooiste beautyproducten?

You May Also Like

2 reacties