The Ordinary. Colours Coverage Foundation

Een poosje geleden heb ik al een review geschreven over de Serum Foundation van The Ordinary. Daar ben ik erg enthousiast over, juist vanwege de lichte dekking en het gevoel alsof je helemaal geen make-up draagt. Vandaag ga ik het hebben over de Full Coverage versie. Door het warme weer de afgelopen weken heeft het even geduurd voordat ik hem goed kon testen, want ik ga met heel heet weer het liefst make-uploos door het leven.

Foundation

The Ordinary.

De verpakking is simpel en praktisch. Vooral het pompje is erg fijn, daardoor kun je makkelijk doseren en je foundation blijft goed. Een glazen flesje is misschien chiquer, maar plastic kan niet stukvallen en kun je makkelijker meenemen zonder risico op breken.

The Ordinary.

Deze foundation is een stuk dikker dan de zeer vloeibare serumversie, maar ook deze verdeelt en blend makkelijk over het gezicht.

Kaal gezicht Bijna make-uploos

Links draag ik helemaal niks, rechts heb ik alleen een laagje foundation aangebracht. Zoals je kunt zien heeft mijn gezicht rode plekjes en wat oneffenheden, ook heb ik behoorlijk wat sproeten en pigmentvlekken. Op de linkerfoto kun je zien dat de foundation zorgt voor een mooie egale basis. de meeste roodheid is verdwenen en ook mijn sproeten zijn grotendeels verdwenen.

Full faceFull face

Op de foto's hierboven heb ik een complete look op. Zoals je kunt zien kun je nog wel wat plekjes zien op mijn gezicht, moedervlekjes en beginnende puistjes zie je nog een heel klein beetje. De Coverage Foundation dekt wel veel meer dan de Serum Foundation, maar helemaal flawless wordt het niet. Vind ik geen bezwaar, maar is zeker een puntje om rekening mee te houden.

The Ordinary. Colours Coverage Foundation draagt erg prettig, ook deze versie voel je bijna niet zitten. Het is een fijne basis voor alle andere make-up, alle producten die er overheen zijn gegaan, brengen ook fijn aan en blijven mooi zitten. Dit is een foundation die zorgt voor net even wat meer dekking, maar hij blijft toch natuurlijk. Hij bevat een SPF van 15, maar ik gebruik zelf nog wel altijd extra bescherming. Ik heb gekozen voor de kleur 1.0P voor een hele lichte huid met roze ondertoon.

The Ordinary. Colours Coverage Foundation kost £5,90 voor 30 ml. Hij is onder andere verkrijgbaar bij VictoriaHealth. Je betaalt nog wel verzendkosten, voor alleen de foundation is dat £1,90. In euro's betaal je omgerekend €8,86, inclusief verzendkosten. Kun je gelijk de andere producten van The Ordinary. ontdekken.

You May Also Like

2 reacties

  1. Ik ken dit merk helemaal niet! Vind wel dat je hem nog iets te veel ziet zitten nog. Misschien is ie iets te droog voor je huid?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zie wel wat je bedoelt. In de spiegel zag ik dat niet zo terug, misschien ook een beetje de lichtinval. Vond wel dat je hem bij mijn neus goed zag, daar heb ik later nog wat poeder tegenaan gegooid. Ik weet ook niet wat mijn huid de laatste tijd heeft, sommige andere foundations doen ook een beetje raar.

      Verwijderen