Unboxing Styletone Box Juni 2017

Het is weer tijd voor een unboxing! Zoals iedere maand heb ik nu ook weer een Styletone Box ontvangen. Kijk snel mee om te kijken wat er deze maand in zit!

Styletone

Echt weer een cadeautje om te krijgen, de box is dan wel klein, maar hij ziet er iedere keer weer prachtig uit.

Styletone

Styletone

Alles even bij elkaar neergelegd, een klein overzichtje van de inhoud. Het ziet er veelbelovend uit!

Juni 2017

Als eerste is dit de Yolora Make Up Remover Pen ter waarde van €9,95. Deze pen is speciaal bedoeld om je make-up bij te werken in de loop van de dag. Een uitgelopen eyeliner, een versmeerde lipstick, deze pen kan het allemaal aan en is zacht voor je huid.

Juni 2017

Als tweede kreeg ik deze Exfoliating Body Scrubber van AfterSpa. Hij kost €9,95 en met deze spons kun je je lichaam een fijne scrubbeurt geven.

Juni 2017

Ook kreeg ik deze Cosmetics 29 Lipstick SPF 20 in de kleur Late on the Vine. Helaas niet mijn kleur, al ga ik hem vast wel een keer proberen om te kijken of de kwaliteit ook goed is. Hij heeft een waarde van €25,-.

Juni 2017

Deze Lookx Exclusive Eyeliner zat ook in de box, ik kreeg de kleur Nude Matt 18. In de dop zit een ingebouwde slijper, waardoor de punt lekker scherp blijft. De prijs van dit product is €17,95.

Juni 2017

Als laatste kreeg ik dit mooie palette. Het is het Shadow Trio Palette van Peony Cosmetics en heeft een waarde van €18,-. Ik moet er nog mee gaan spelen, maar de kleuren lijken goed gepigmenteerd te zijn, ik ben heel benieuwd!

In tegenstelling tot de vorige box, ben ik erg blij met deze. Op de lipstick na, ga ik alles gebruiken, het lijken kwalitatief prima producten te zijn en ik kan niet wachten om ermee te gaan spelen. Zoals gewoonlijk zul je sommige producten terugzien in hun eigen artikel als ik ze getest heb.

De totale waarde van Styletone Box van juni 2017 is €80,85.

You May Also Like

4 reacties

 1. Reacties
  1. De pigmentatie is in ieder geval prima! Ik moet er nog mee gaan spelen, maar ik ben heel benieuwd!

   Verwijderen
 2. Leuke inhoud van de box dit keer! Die lipstick is inderdaad erg gewaagd, dan was de fel roze van tutje.nl nog minder heftig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas helemaal niet mijn kleur, ik lijk gelijk 10 jaar ouder!

   Verwijderen