Vrijdag Maskerdag: Dr. Van Der Hoog Glitter Glow

Vandaag heb ik gekozen voor dit luxe uitziende masker. Het Dr. Van Der Hoog Glitter Glow Peel Off masker. Het zijn er twee, en op de verpakking staat dat je dit masker kunt delen met een vriendin, één voor jou en één voor haar. Leuke tip voor alle maskers die in deze vorm komen.

De verpakking belooft je een huid die klaar is voor de rode loper. In het masker zitten glitters voor een extra luxe gevoel en het zal je dode huidcellen verwijderen.

Peel off masker

Van der Hoog

Het gebruik is simpel, je brengt een dun laagje aan en wacht vervolgens 15 tot 20 minuten tot het masker helemaal droog is, zodat je het makkelijk kunt verwijderen.

Het masker heeft een hele sterke chemische geur, een beetje zoals de lijm die ik vroeger op de basisschool gebruikte. De geur verdwijnt zodra je het product op je gezicht aanbrengt, ik heb er dus verder geen last van gehad. De gel is blauw, maar op je gezicht lijkt het eerder doorzichtig met een blauwachtige waas. Ik heb geen glitters gezien, zoals je ook kunt zien op de foto hieronder. Wat mij betreft geen bezwaar, omdat glitters toch geen toegevoegde waarde hebben voor je huid, ze zijn hooguit irritant om te verwijderen.

Strak

Het masker droogt doorzichtig glanzend op, waardoor ik op een plastic pop ging lijken. Het duurde langer dan 20 minuten voor het helemaal droog was, ik heb een ruim half uur gewacht voor ik het kon verwijderen. Het verwijderen zelf is heel simpel, als je een beginnetje hebt gevonden, trek je heel makkelijk het masker in zijn geheel van je gezicht af. Daarna spoel je je gezicht af met lauwwarm water en ben je klaar.

Mijn gezicht voelde na gebruik lekker zacht en strak, maar niet trekkerig en droog. Ook de poriën op mijn neus hadden een grondige schoonmaakbeurt gehad. De enige belofte die Dr. Van Der Hoog niet is nagekomen is de aanwezigheid van glitters, maar daar kom ik wel overheen, het masker zelf vind ik namelijk prima.

Het Dr. Van Der Hoog Glitter Glow Masker heeft een adviesprijs van €1,89 voor 2x 8 ml en is verkrijgbaar bij onder andere Etos en Kruidvat.

You May Also Like

0 reacties