Vrijdag Maskerdag: PS... Sunflower Eye Patches

Deze week heb ik geen heel gezichtsmasker gekozen, maar heb ik besloten me te focussen op mijn ogen, en dan met name de huid onder mijn ogen. We gaan momenteel door een lastige tijd, en dat zie je gelijk aan mijn huid, helemaal als slapen ook niet echt vlekkeloos gaat. Een tijdje geleden kocht ik dit pakje met 4 oogmaskers bij Primark.

Primark

Primark

Primark

Primark

De patches zitten per twee verpakt, zodat ze niet uitdrogen. De patches zijn heerlijk zacht en de onderkant bestaat uit een soort gel, dat is de kant die op je huid gaat. Zodra je ze aanbrengt geeft het een fijn, verkoelend gevoel. Ze ruiken niet echt ergens naar en de maskers zijn ook niet heel erg nat, maar je voelt wel dat ze iets doen. Na 30 minuten haal je het masker eraf en spoel je eventuele restjes weg.

Sorry voor de megaslechte foto, maar het was heel erg donker toen ik het masker deed.
Ik had beginnende hoofdpijn toen ik het masker opdeed en ik ben lekker een half uurtje op bed gaan liggen. Toen ik de patches weghaalde voelde mijn huid wat strakker, en het verminderde mijn vermoeidheidsgevoel. De hoofdpijn was al wat naar de achtergrond verdwenen. De patches hebben niet echt iets gedaan voor de kringen, maar fijn voelden ze wel. Ik had een beetje het gevoel alsof ik een verkwikkend dutje had gedaan, zonder daadwerkelijk in slaap te vallen.

De patches zijn verkrijgbaar bij Primark en kosten €1,50 voor 4 stuks, voor twee keer gebruik dus.

You May Also Like

2 reacties

  1. Klinkt best wel chill. Ik gebruik nooit van die eyepatches eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben gek op eyepatches, voelt altijd zo lekker verkoelend na een lange dag.

      Verwijderen