Wet 'n Wild Color Icon Eyeshadow Trio Sweet as Candy

Ik ben nog zoekende in de wereld van de oogschaduw. In mijn dagelijkse routine sla ik deze stap nu meestal over, vooral omdat ik vaak niet precies weet wat ik nou aan het doen ben. Ik ben volop aan het oefenen en ik ben steeds vaker tevreden met het resultaat. Om het mezelf makkelijker te maken heb ik dit minipalette aangeschaft van Wet 'n Wild, de Color Icon Eyeshadow Trio Sweet as Candy. In het palette zitten drie kleuren en twee mini-applicators.

Palette

Wet 'n Wild

Gepigmenteerd

Het zijn mooie, subtiele kleuren die goed bij elkaar passen. Het licht op de foto is niet optimaal, de kleuren zijn gepigmenteerder dan je hier ziet. De roze kleur heeft wat glinstering, bruin en wit zijn wat matter.

Wet 'n Wild

Oogschaduw

Wet 'n Wild

Op de kleuren staat gedrukt op welke plek je ze kan aanbrengen, heel handig voor een dummy (ik dus). Op deze manier kan ik snel een simpele, alledaagse ooglook maken, snel even blenden en klaar. De kleuren zijn mooi en ik had weinig last van fall-out. De oogschaduw brengt fijn aan en voelt niet stroef. De applicators gebruik ik niet, ik vind mijn eigen kwasten fijner, maar ze zijn wel handig als je dit palette meeneemt voor onderweg.

Als ik geen oogschaduwbasis gebruik (en dat gebeurt vaak, ik vergeet het iedere keer), dan trekt de oogschaduw aan het einde van de dag wat in de lijntjes, maar dit is niet heel opvallend. Verder blijft hij de hele dag goed zitten en je verlengt dus de houdbaarheid door een basis aan te brengen.

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want dit palette kost €3,99. Er zijn meerdere kleurcombinaties verkrijgbaar, voor elk wat wils, dus.

Je kunt Wet 'n Wild kopen bij onder andere Boozyshop.

You May Also Like

2 reacties

  1. Altijd handig van die kleine paletten waarmee je een volledige look kan maken! Ik heb er eentje van Essence met bruin tinten die daar ideaal voor is. (Op mijn blog heb ik trouwens een artikel staan waarin ik uitleg hoe je oogschaduw 'moet' aanbrengen (sorry voor de spam :P)). Ik draag wel graag elke dag oogschaduw, ik baal ook wanneer ik er geen tijd voor heb! Dan probeer ik toch nog iets simpels en snels. Verder is het gewoon oefenen en proberen! Soms valt een look heel lelijk uit, dan weet je dat weer voor de volgende keer, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een beetje spam mag best, hoor! Ik ben al blij als ik 's ochtends tijd heb voor mijn wenkbrauwen en een beetje mascara. Ik zou wat eerder op kunnen staan, maar ik hou te veel van slapen...

      Verwijderen