Welkom op het vernieuwde Mrs. Marvelous!

Achter de schermen

Het vernieuwde Mrs. Marvelous is live! We (Mr. Marvelous en ik) hebben achter de schermen de afgelopen weken heel hard gewerkt aan verbeteringen en een nieuwe layout. Vanaf nu is dit hoe Mrs. Marvelous eruit ziet. Ik heb tot nu toe altijd gewerkt met Blogger, maar ik was daar de laatste tijd niet meer zo tevreden over. Het Blogger-platform bood lang niet alles wat ik wilde hebben. Vandaar de overstap naar WordPress.

A work in progress

Nog niet alles staat helemaal goed en we zijn nog bezig met wat aanpassingen, maar de site is in ieder geval al prima leesbaar. De komende tijd blijven we bezig om de site nog meer te verbeteren. Ik heb nog een aantal ideeƫn die ik graag wil uitwerken, maar dat ga je vanzelf zien.

De toekomst

Ik hoop dat je de nieuwe look net zo mooi en leuk vind als ik, en ik ga met nog meer liefde dan voorheen verder met Mrs. Marvelous. Op een stralende toekomst!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge