Nails of the Day Essence Holo Rainbow

Zin in een feestje? Dan moet je zeker deze nagellak een keertje proberen. In mijn Kruidvat Shoplog van afgelopen maandag kon je hem al eventjes zien, vandaag heb ik hem maar gelijk uitgeprobeerd, de Essence Holo Rainbow in 04 Holo Love.

Holo Rainbow

Essence Holo Rainbow

Er zit megaveel glitter in dit potje, de lak is redelijk blank met een roze tintje. Echt holografisch lijkt het me niet, maar ik kan me wel voorstellen hoe het effect ongeveer wordt.

Ingrediënten

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, NITROCELLULOSE, ALCOHOL DENAT., ISOPROPYL ALCOHOL, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, TRIPHENYL PHOSPHATE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, POLYURETHANE-11, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 60725 (VIOLET 2), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE)

Gebruik

Dit is wat er gebeurd als je een enkele laag gebruikt, hieronder zie je het effect met twee laagjes. De foto doet de lak geen recht, in het echt is hij veel mooier. Dit is natuurlijk niet iets voor dagelijks gebruik, tenzij je wel houdt van een statement maken.

Als je hem gebruikt voor een feestje, dan is hij echt geweldig en hij blijft ook lang genoeg zitten, zeker met een toplaagje. Voor een extra effect zou ik de Glow in the Dark Top Coat eroverheen doen, dan glitter je niet alleen, maar dan geef je ook nog eens licht. Zelfs in de schemering geeft deze lak nog een leuk glittereffect. Ik zou ook zeker gaan voor twee laagjes, één laag is het net niet. Twee lagen geeft het wauw-effect.

Erg stootvast is hij niet, als je met je handen gaat werken, komen er al gauw hele stukjes vanaf gesprongen. Maar ja, hij is dan ook niet bedoeld om dagen te blijven zitten. Ik vind hem erg leuk in ieder geval. In totaal zijn er vijf kleuren uitgebracht in deze lijn.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Essence Holo Rainbow nagellak is te koop bij onder andere Kruidvat, hij kost €2,89.

Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge