Shoplog Kruidvat met Labello, Catrice en heel veel Essence!

Het is alweer een poosje geleden, maar vandaag heb ik dan eindelijk weer een shoplog voor je! De nieuwe collecties van Catrice en Essence liggen in de winkel en ik heb alles aangeschaft wat ik interessant en mooi vond. Omdat het gaat om budgetmerken, weet je al dat ik niet de hoofdprijs heb betaald. Ben je benieuwd naar mijn aankopen, lees dan snel verder!

Shoplog Kruidvat

Hierboven zie je alles wat ik heb gekocht. Ik heb 14 producten gekocht en ik kan niet wachten om het allemaal te gaan proberen. Het meeste is van Essence, maar ik heb van Labello en Catrice ook een paar dingetjes.

Labello

Ik hou van lipbalsems, of eigenlijk, mijn lippen houden van lipbalsems, ik ga nooit de deur uit zonder. Ik draag niet iedere dag veel make-up en op die dagen verzorg ik wel mijn lippen. Ook ‘s avonds voor het slapen gaan gebruik ik altijd een lipproduct om mijn lippen goed in te vetten. Hierboven zie je Labello Care & Colour van €3,29 en Labello Cherry Shine van €2,59. Toen ik ze bestelde was er een aanbieding van 1+1 gratis, ik heb dus de helft betaald.

Catrice

Catrice heeft dit seizoen nieuwe kleuren in de Liquid Lip Powder lijn. Ik kende deze producten nog niet en heb gekozen voor twee Metal Matt kleuren. De bovenste is 020 Frame of Roses en de onderste is 040 Blogger’s Favourite, die laatste moest ik natuurlijk alleen al hebben om de naam. De bovenste heeft een roze kleur met een wat warmere ondertoon. De onderste is meer een koele paarse toon. De Liquid Lip Powder van Catrice kost €3,99 per stuk.

Essence

Nagels

Ik heb 3 nagellakjes gekocht, allemaal voor een eigen reden. De eerste is Holo Rainbow in de kleur 04 Holo Love, een nagellak in een roze tint met megaveel glitter, waardoor je een holografisch effect zou krijgen, gaaf toch? De tweede is Brushed Metals in de kleur 05 I’m Cool With It. Een matte blauwgroene kleur met een geborsteld metaal effect. Ik vond het een prachtige herfstkleur. Tenslotte kocht ik de Glow in the Dark Top Coat, deze is eigenlijk bedoeld voor mijn oudste zoon, die vindt dit soort dingen heel gaaf. Volgens mij heeft Essence deze top coat gemaakt voor Halloween. Je kan hem gebruiken over iedere andere nagellak, je krijgt dan een ‘milky’ effect en je nagels geven licht in het donker. De Holo Rainbow kost €2,89, de Brushed Metals en de Glow in the Dark kosten €1,99 per stuk.

Gezicht

Ik kocht de Correct to Perfect CC Multi-Benefit Pearls, een doosje met parels in verschillende kleuren, die verschillende huidproblemen aanpakken. Hij is verkrijgbaar in één kleur, 10 My Super Pearls, ze kosten €3,99. Natuurlijk moest ik ook een foundation proberen, nu maar hopen dat de kleur een beetje matcht. De Fresh & Fit Awake Make Up foundation is verkrijgbaar in (maar) vier kleuren, ik heb de lichtste, 10 Fresh Ivory. Hij kost €4,99. In tegenstelling tot de andere producten van Essence, zit deze foundation in een glazen verpakking.

Wimpers en wenkbrauwen

Natuurlijk konden een mascara en een wenkbrauwproduct niet ontbreken. De mascara is de waterproof versie van de Instant Volume Boost, die extreme volume belooft. Klaar in tien seconden. Hij kost €2,99. De Brow Marker heb ik bij meerdere bloggers voorbij zien komen toen de nieuwe collectie werd aangekondigd. Een markeerstift die je voor je wenkbrauwen gebruikt. Vernieuwend en bloggable, die moest ik zeker proberen. Ik heb de kleur 10 Blondie en hij kost ook €2,99.

Wangen en lippen

Deze herfst staat bij Essence in het teken van metaal en chrome effecten. De Metal Chrome Blush is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, ik heb 10 My Name is Gold Rosé Gold. Het is een peachy kleur met een glanzend chrome effect. Hij lijkt behoorlijk gepigmenteerd, dus dat wordt nog wat als ik hem ga aanbrengen. Daarnaast zie je de Vibrant Shock Lip Paint, een nude liquid lipstick in de kleur 01 Voyeur. Hij belooft de lippen in één beweging te dekken, niet af te geven en een gevoel te geven van géén lipstick. Hij geeft een matte velvet finish. De blush kost €2,99 en de liquid lipstick €3,39.

Palette

Als allerlaatste heb ik nog dit palette gekocht, mensen die mij kennen snappen wel waarom. Het palette heeft een comic book stijl en de verpakking is een mooi, metalen blikje en het heet Superpower!. In het blikje zitten 5 oogschaduws, 2 highlighters en een blush. Ik ben verbaasd over de highlighters, ze hebben een niet zo standaard kleur. Ik ben benieuwd hoe dat vertaalt op het gezicht. Dit palette kost €6,99. Ik heb trouwens de uitvoering 02 Pop! Colour! Shine!

Heel veel van deze producten ga je waarschijnlijk nog wel terugzien in een review, er zit veel leuks bij, ik kan niet wachten om ermee te gaan spelen!

Share:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge