Samenwerkingen

Mrs. Marvelous is een blog over beauty, food en lifestyle die in de lucht is sinds januari 2017. Iedere dag is hier een nieuw artikel te vinden over onderwerpen die mij interesseren. Mrs. Marvelous bestaat nog niet lang, maar iedere maand komen er meer bezoekers.

Voor mijn blog test ik veel producten en zie ik veel verschillende merken langskomen. Ik geef altijd mijn eerlijke mening en ik maak veel foto’s om de producten op hun best te laten zien.

Cijfers Mei-Juni 2017

Unieke bezoekers 495
Pageviews 2052

Samenwerken

Ik vind het hartstikke leuk om nieuwe producten te ontvangen en uit te proberen. Wilt u mij producten opsturen, een samenwerking met mij aangaan of adverteren op mijn blog? Dan kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier hieronder of via annika@mrsmarvelous.nl.

Affiliate links

Sommige artikelen bevatten een affiliate link, als je erop klikt en iets koopt krijg ik daarvoor een klein bedrag. Dit heeft geen enkele invloed op mijn mening over deze producten.

Ontvangen producten

Zo af en toe ontvang ik van een bedrijf een product om over te schrijven. Net als in alle andere artikelen op mijn site geef ik mijn eerlijke mening over deze producten. Wel plaats ik bij de artikelen dat ik ze heb gekregen.

Contact