Avondroutine Januari 2017

Nu ik het heb gehad over mijn ochtendroutine is het nu natuurlijk tijd voor de avondroutine. Deze blog is een stukje korter, omdat ‘s avonds mijn make-up eraf gaat en dat is een stuk makkelijker dan erop. Als ik veel oogmake-up heb gebruikt, dan pak ik de pot met kokosolie om het ergste daarmee te verwijderen, maar dit is meestal alleen na een feestje. Klein beetje kokosolie vloeibaar maken en met draaiende bewegingen op je ogen aanbrengen, je make-up smelt er dan gewoon af. Dan verwijder ik de olie met een nat washandje. Lees snel verder voor de rest van mijn avondroutine!

Gezicht reinigen

IMG 1345 - Avondroutine Januari 2017

Op een normale dag gebruik ik Nivea Oogmake-up Reinigingslotion en Garnier Micellair Reinigingswater om mijn gezicht make-upvrij te maken. Daarna gebruik ik Kiko Shine Refine Tonic om de talgproductie te reguleren, ik heb een redelijk vette huid met de neiging tot puistjes.

Gezichtsverzorging

IMG 1347 - Avondroutine Januari 2017

Voor de huid rond mijn ogen gebruik ik een oogcreme van Clinique, de Repairwear Laser Focus. Twee of drie keer per week gebruik ik Lactic Acid 10% van The Ordinary voor een peeling. Daarna gebruik ik Niacinamide 10% van The Ordinary om mijn gezicht egaler van kleur te maken en om de porien te verkleinen.

IMG 1357 - Avondroutine Januari 2017

Als laatste gebruik ik een hydraterende nachtcreme, de ene keer Skin Science Cell Renewal Night Cream van Kruidvat. De andere keer Clinique Moisture Surge Overnight Mask. Vooral na een peeling smeer ik wat dikker om mijn huid goed te hydrateren.

Huidverzorging

IMG 1362 - Avondroutine Januari 2017

Als ik ruwe plekjes heb op mijn ellebogen of knieen, smeer ik die plekken in met Derma Spa goodness3 body lotion van Dove. Als ik mijn bed instap gebruik ik de Derma Spa goodness3 handcreme en ik verzorg mijn lippen met Kiko pH Lip Enhancer. Deze zorgt ervoor dat ik ‘s ochtends wakker wordt met zachte lippen, zonder velletjes.

Slaap lekker!

pinit fg en rect red 28 - Avondroutine Januari 2017

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: