DOC Ochtrup + Mini Shoplog

 Vandaag ben ik naar DOC Ochtrup geweest. Een designer outlet met meer dan 100 verschillende merken met kortingen van 30 tot 70%. Op 30 km van Enschede, over de Duitse grens, ligt het stadje Ochtrup. Een aantal jaar geleden is hier een shopping centre gerealiseerd dat mensen van heinde en ver aantrekt.
IMG 0973 - DOC Ochtrup + Mini Shoplog

DOC Ochtrup

Ik was er al een aantal jaar niet geweest en vandaag hadden we eindelijk de mogelijk om met het hele gezin die kant op te gaan. Speciaal voor de feestdagen is de DOC geheel omgetoverd tot een sprookjesachtig kerstdorp, de sfeer die er hangt voelt warm en gezellig. Mijn zoons kijken hun ogen uit. Een voor een gaan we langs alle winkels.

IMG 0987 - DOC Ochtrup + Mini Shoplog
IMG 0995 - DOC Ochtrup + Mini Shoplog

Er zijn voornamelijk kledingwinkels, maar er is ook een Ravensburger-winkel met spelletjes en puzzels, met een nederlandstalig assortiment. Verder zijn er meerdere schoenenwinkels en een aantal lingeriezaken, zoals Triumph en Hunkemoller.

IMG 1005 - DOC Ochtrup + Mini Shoplog

We hebben genoten van een smoothie bij Frooters, waar je ook een wafel kunt versieren met frozen yoghurt en oneindig veel toppings.

IMG 1012 - DOC Ochtrup + Mini Shoplog
IMG 1013 - DOC Ochtrup + Mini Shoplog

De winkel waar we het langst zijn blijven rondneuzen, was Lindt, de winkel met Zwitsere chocolade. Daar hebben we flink onze slag geslagen. Zelf chocoladeballen kiezen en ontzettend veel verschillende smaken repen, bonbons en cadeauverpakkingen. Ook bij Esprit ben ik geslaagd en bij de Crocs winkel heb ik eindelijk, na 10 jaar, mijn versleten zwarte basic Crocs vervangen voor nieuwe roze, met een zacht prijsje. Onze jongste zoon heeft daar zijn eerste paar Crocs gekregen.

IMG 1026 - DOC Ochtrup + Mini Shoplog

Parkeren bij DOC is gratis, ze hebben drie ruime parkeerplaatsen. Het is er rolstoel- en kinderwagenvriendelijk. Honden tot 12 kilo mogen mee in een buggy die je daar kunt lenen, voor zwaardere honden zijn er kennels beschikbaar. Er zijn meerdere pinautomaten en in de winkels waar wij zijn geweest kun je ook gewoon pinnen.

Voor meer informatie over DOC Ochtrup klik je hier.

Shoplog

Dit hebben we gescoord:

IMG 1081 - DOC Ochtrup + Mini Shoplog

De roze waren 18,87
De Spider-Man Crocs waren 14,97
Bij Crocs

IMG 1083 - DOC Ochtrup + Mini Shoplog

De trui was 19,- van Esprit

IMG 1086 - DOC Ochtrup + Mini Shoplog

De grote zak om zelf te vullen was 422 gram 13,88
De minikugeln waren 1,45
De kerstman was 2,-
De melkreep was 0,95
De salted caramel was 1,50
Bij Lindt

Ik hoop dat je een goede indruk hebt gekregen van DOC Ochtrup en ik hoop je snel hier terug te zien voor een nieuwe blog!

pinit fg en rect red 28 - DOC Ochtrup + Mini Shoplog

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: