Dove Derma Spa goodness3 Giftbox

In de decembermaand heb ik een Dove cadeaubox gekregen die ik natuurlijk uitgebreid heb getest, zodat ik hem hier kan bespreken. Ik kan je helaas niet vertellen hoeveel de box heeft gekost, omdat ik hem zo snel niet terug kan vinden op internet. De prijzen van de losse producten heb ik wel.

Dove Derma Spa

In de box zit:

 

IMG 1207 - Dove Derma Spa goodness3 Giftbox

1. Dove Derma Spa goodness3 Handverzorging 75ml €4,39
2. Dove Derma Spa goodness3 Body Cream 300ml €8,99
3. Dove Derma Spa goodness3 Body Lotion 200ml €6,99

Dove belooft een luxueuze spa-ervaring als je deze producten gebruikt door het gebruik van omega-olie. De lijn is geschikt voor de gevoelige huid en zou naar vanille, muskus en kokos moeten  ruiken.

Gebruik

Ik gebruik deze drie producten nu een aantal weken in mijn ochtend- en avondroutine om een helder beeld te krijgen van de werking en het effect op mijn huid.

IMG 1214 - Dove Derma Spa goodness3 Giftbox

De handcreme gebruik ik ‘s avonds voor het slapen gaan, zodat hij lekker de hele nacht in kan trekken en twee of drie keer overdag, wanneer mijn handen droog aanvoelen. In de herfst en winter gebruik ik meerdere malen per dag een handcreme, omdat ik heel snel droge, schilferige en jeukende knokkels krijg.

Een dag niet smeren is gelijk een probleem. De tube van Dove is lekker groot, wel 75ml, en de creme is wat dunner dan andere handcremes die ik heb. Je hebt maar een heel klein beetje nodig voor beide handen en de creme trekt snel in, geen plakkende, vette handen dus. Mijn handen voelen gelijk zacht aan en zelfs mijn knokkels zijn minder ruw. Ook na een nacht slapen zijn mijn handen heerlijk zacht. Nadeel is dat ik overdag wat vaker moet smeren dan ik gewend ben, mijn handen voelen redelijk snel weer ruw aan.

Body Cream

IMG 1212 - Dove Derma Spa goodness3 Giftbox

De body cream in de pot vind ik er altijd zo fijn uitzien, ik associeer zo’n pot altijd met verwennerij. Dove belooft een stralende huid na het gebruiken van dit product. Ik heb de gewoonte om onder de douche mijn benen te scheren en ze daarna dik in te smeren met een body lotion.

Heb jij dat ook? Daarvoor is deze body cream NIET geschikt. Echt niet doen, tenzij je houdt van het gevoel alsof je benen in brand staan. Mijn benen waren niet blij. De tintelingen hebben nog uren aangehouden. Eigenwijs als ik ben, heb ik de pot nog een keer gebruikt de dag erna, zonder te scheren. Dan is hij wel erg fijn. Hij smeert goed uit en trekt heel snel in, waardoor je ook gelijk je kleren aan kunt trekken.

IMG 1218 - Dove Derma Spa goodness3 Giftbox

De body lotion kun je dan weer wel gelijk na het scheren gebruiken. Deze voelt iets anders aan dan de cream en brandt dus niet, maar is verder net zo fijn. Ik ben deze in de ochtend gaan gebruiken en de cream in de avond, omdat ik ‘s ochtends douche en scheer. In die volgorde heb ik nergens last van en vind ik het fijne producten om te gebruiken.

Mijn oordeel

IMG 1240 - Dove Derma Spa goodness3 Giftbox

De geur van vanille, muskus en kokos kan ik er niet echt in herkennen, maar de lijn ruikt lekker fris. De geur blijft best lang hangen en dat vind ik zelf niet zo fijn, ik ruik liever naar mijn parfum. Ik ben er ook niet geheel van overtuigd dat deze producten geschikt zijn voor de gevoelige huid, of tenminste, de body cream. Deze deed echt behoorlijk zeer en mijn benen zagen er flink geirriteerd uit, terwijl ik geen bijzonder gevoelige huid heb. Mijn grootste aanrader is de handcreme, omdat deze geen vette laag op de handen achterlaat en je dus snel weer verder kan met waar je mee bezig was.

Voor meer informatie over deze lijn kun je hier klikken.

Tot de volgende keer!

pinit fg en rect red 28 - Dove Derma Spa goodness3 Giftbox

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: