Essence Winter Glow Cushion Powder Blush (Trend Edition)

Vorige week liep ik in het Kruidvat te snuffelen naar maskertjes voor mijn vrijdagblog. Ik kan het dan niet laten om ook even bij de make-up te gaan kijken. Essence had dit keer de nieuwe wintercollectie staan. Er was al best veel uitverkocht, helaas, maar mijn oog viel op dit kleine potje met spiegel. Ik had eerst geen idee wat het moest voorstellen. Is het een lippenbalsem? Een nagellak? Verrek, nee! Het is een poederblush.

Winter Glow Cushion Powder Blush

IMG 1402 - Essence Winter Glow Cushion Powder Blush (Trend Edition)

Er zit een spiegeltje op de bovenkant, waardoor dit product geweldig is om in je tas te stoppen en mee te nemen. De binnenkant bestaat uit een pan-gedeelte en een sponsdeel. Als het potje dichtzit, komt de spons in aanraking met de blush en zit er meteen product op je spons. Hij is verkrijgbaar in één kleur, 01 Sunrose, een mooie, koele roze kleur, die in ieder geval prima geschikt is voor mijn lichte huidskleur.

Is het wat?

IMG 1408 - Essence Winter Glow Cushion Powder Blush (Trend Edition)

Het product zelf is door het sponsje makkelijk in gebruik en blend mooi uit. Ik gebruik wel een kwast van mezelf om te blenden, ik ben bang dat ik met het sponsje teveel blush aanbreng. Ik had nog niet eerder zoiets gezien en ik vind het een grappige musthave. Er bestaat natuurlijk een kans dat de spons de blush niet meer raakt als je hem als een poosje gebruikt, maar dan zou je gewoon een kwast kunnen pakken.

Ik gebruik hem graag voor onderweg, om mijn make-up even op te frissen. Het spiegeltje is niet heel groot, maar groot genoeg om te zien wat je doet.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Winter Glow Cushion Powder Blush van Essence kost €3,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. Helaas zit hij maar tijdelijk in het assortiment, dus als je hem wilt hebben moet je er snel bij zijn!

pinit fg en rect red 28 - Essence Winter Glow Cushion Powder Blush (Trend Edition)

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: