NYX Butter Gloss

Ik kijk graag naar beautyvloggers op YouTube en daar heb ik meerdere keren de NYX Butter Gloss voorbij zien komen. Tijd om het zelf eens uit te proberen. NYX is verkrijgbaar bij Douglas en in Amsterdam zit een NYX winkel. Als je aan de Duitse grens woont, is het misschien de moeite waard om eens te kijken bij een drogisterij in Duitsland, daar ligt NYX gewoon in het schap. De Intense Butter Gloss is bij Douglas verkrijgbaar in 13 kleuren. De Butter Gloss is verkrijgbaar in 21 kleuren. Voor elk wat wils dus.

Nyx Butter Gloss

IMG 1096 - NYX Butter Gloss
IMG 1243 - NYX Butter Gloss

Voor deze blog heb ik twee lipglosses geprobeerd. De NYX Butter Gloss in de kleur BLG01 Strawberry Parfait en NYX Intense Butter Gloss in de kleur IBLG08 Funnel Delight. Het grootste verschil is de intensiteit in kleur. De normale Butter Gloss is een doorzichtige, lichte lipgloss, die een mooie glans aan je lippen geeft met een subtiele kleur. De Intense Butter Gloss is allesbehalve subtiel. Deze geeft een diepe, goed gepigmenteerde kleur af die de wereld tegemoet straalt.

IMG 1247 - NYX Butter Gloss

NYX belooft op hun site dat deze lipgloss ervoor zorgt dat je lippen zacht en soepel blijven en het belangrijkste, hij zou niet plakken. De normale Butter Gloss maakt deze belofte zeker waar. Je herkent het gevoel vast wel, alsof je lijm op je lippen hebt gesmeerd en het gevoel alsof je lippen zwaar aan het uitdrogen zijn. Dat doet de Butter Gloss zeker niet, de Intense versie is een heel klein beetje sticky, maar veel minder dan andere lipglosses uit mijn stash.

Oordeel

Qua eten kun je normale verwachtingen hebben van deze gloss, eten en drinken betekent bijwerken. Al blijft er wel kleur te zien van de Intense variant. Tussen de maaltijden door blijft hij goed zitten.

IMG 1244 - NYX Butter Gloss

De Intense Butter Gloss heeft een iets andere applicator dan de gewone Butter Gloss. Hij is iets groter en meer een soort van spateltje met veel flexibiliteit. Daardoor lijkt het alsof je werkt met een kwastje. Ik vind de applicator van de gewone fijner, omdat deze kleiner is en je dus preciezer kan aanbrengen.

Mijn conclusie is, dat het een erg fijne lipgloss is, en dat ik heel benieuwd ben naar andere producten van NYX.

Welke producten van NYX zou jij graag getest willen zien?

pinit fg en rect red 28 - NYX Butter Gloss

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: