Primark Shopper voor de MacBook

Ik had updates beloofd als ik accessoires binnen kreeg voor mijn Mac. Hierbij dus de eerste. Ik heb natuurlijk een tas nodig om mijn laptop in te vervoeren en ik had geen tas in huis die groot genoeg was. Dat werd dus een tripje naar de Primark. Binnenkort volgt daar nog een shoplog van.

Primark

De tas moest groot genoeg zijn voor de Mac en alle andere spullen die ik met me meesleep, telefoon, tablet, portemonnee en make-up. De Primark heeft een ruim aanbod aan tassen en ik had in mijn hoofd dat het een shopper moest worden, vanwege de afmetingen.
IMG 1790 - Primark Shopper voor de MacBook

Deze is het geworden, een leuke rood-wit-blauwe tas, een van de weinige met kleur, omdat er voornamelijk nog wintercollectie hing. Lekker opvallend en groot genoeg voor mijn spullen.

IMG 1793 - Primark Shopper voor de MacBook

Als extraatje zit er een klein tasje met rits vast aan de shopper, handig voor kleine spulletjes als sleutels en lipsticks.

IMG 1794 - Primark Shopper voor de MacBook

Plaats voor alles

De binnenkant is gevoerd met een zachte, zwarte stof. Op deze foto kun je de binnenkant goed zien. Lekker veel ruimte. De buitenkant is van nepleer.

De tas kost €12,- en is verkrijgbaar bij de Primark.

Nu is het wachten nog op de plastic cover en de neopreen hoes die ik heb besteld.

pinit fg en rect red 28 - Primark Shopper voor de MacBook

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: