Recept: Pasta Boursin

Dit recept komt minstens één keer per veertien dagen hier op tafel. Het is snel en makkelijk, maar vooral erg lekker! Hieronder lees je hoe Pasta Boursin maakt.

Dit heb je nodig:

IMG 1611 - Recept: Pasta Boursin

 

  • een zak volkoren pasta
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 prei
  • 250 gram champignons
  • 250 gram spekreepjes
  • 1 potje Boursin Cuisine Light
  • zout voor het pastawater

En dit is wat je moet doen

Als ik kook, zorg ik ervoor dat ik de meeste dingen al klaar heb staan. Voor het koken van pasta zet ik een volle waterkoker aan. Terwijl dat water aan de kook komt, snij ik alle ingrediënten.

Snipper de ui en snij de knoflook fijn, deze kunnen samen in één bakje. Vervolgens snij ik de prei in dunne ringen en de champignons in vieren . Ook deze mogen samen in een bakje.

Ik doe een laagje zout in de pastapan en schenk het kokende water erop, daarna doe ik een halve zak volkoren pasta in de pan. Als dit weer kookt zet ik de kookwekker en zet het vuur onder de wok aan.

Voor de saus bak ik als eerste de spekjes aan. Dan kunnen de ui en knoflook erbij en zodra de spekjes gaar zijn en de ui glazig en zacht mogen de prei en champignons ook de pan in.

IMG 1613 - Recept: Pasta Boursin

Als alles gaar is, proeven om te testen, voeg je de Boursin Cuisine Light toe, het hele potje. Even laten pruttelen en je saus is klaar.

IMG 1621 - Recept: Pasta Boursin

Tenslotte nog even de pasta afgieten en je bent helemaal klaar om op te dienen.

IMG 1625 - Recept: Pasta Boursin

Eerst de pasta op het bord scheppen en daarna een laagje saus eroverheen.

Et Voila: Pasta Boursin

IMG 1636 - Recept: Pasta Boursin

Eet smakelijk! Hier is dit genoeg voor twee volwassenen en twee jonge kinderen.

pinit fg en rect red 28 - Recept: Pasta Boursin

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

0   13
0   30
2   25
2   28
Translate »
%d bloggers liken dit: