Shoplog DM

Deze week ben ik naar Duitsland geweest, en als ik daar ben, rij ik graag om voor de DM. Voor de mensen die de DM niet kennen, dit is een Duitse drogisterijketen, zoals de DA bij ons. Maar dan goedkoper en een ruimer assortiment. Ik ben een groot fan van hun huismerk en het merk Balea. Ik ben dan ook weer flink losgegaan en heb veel producten meegenomen om uit te proberen.

DM

IMG 1090 - Shoplog DM

De producten en prijzen:

Bovenste rij

1. Balea Shampoo Glad en Glans 1,35
2. Balea Olie Douchegel 0,95
3. Balea Hawaiian Dream Douchefoam 1,95
4. Balea Sweet Wonderland Douchegel 0,55
5. Balea Droogshampoo voor blond haar 1,75
6. Reell’e Haarkleuring 1,45

Onderste rij

1. Balea Quick Dry Fohnspray 1,45
2. Dove Deodorant per stuk 1,45
3. Balea Chocolade Douchegel 0,95
4. Garnier Fructis Oil Repair Wonder Butter 2,65
5. Balea Gladmakende Spray 1,95
6. Balea Serum voor lang haar 2,95
7. NYX Lipgloss Intense Butter kleur 08 6,85

Haarproducten

IMG 1092 - Shoplog DM

Dit zijn alle haarproducten verzameld. De haarkleuring ga ik binnenkort proberen, ik ben al blond, maar dit is een andere tint, ik hoop dat het product goed pakt, dat gaan we zien. De Garnier Fructis Wonder Butter heb ik vandaag voor het eerst gebruikt, onder de douche, als conditioner/haarmasker. Je kunt het ook gebruiken als leave-in conditioner in handdoekdroog haar en als oppepper in je droge haar, 3-in-1 dus.

De droogshampoo heb ik gekocht, omdat mijn vorige van Balea op was. Mijn favoriete droogshampoo is en blijft Batiste, die bij DM ook maar 2,75 kost. Deze is echter ook fijn, dus ik heb hem opnieuw aangeschaft.

De shampoo van Balea is er in verschillende versies, voor verschillende haarsoorten, ik heb er inmiddels 3 in gebruik, waaronder deze voor glad haar. Als ik onder de douche sta bedenk ik wat mijn haar nodig heeft en daar pas ik mijn shampoo en conditioner op aan.

De drie sprays hebben elk hun eigen expertise. De gladmakende spray heb ik nog niet gebruikt, net als het serum. De fohnspray heb ik inmiddels geprobeerd. Op de verpakking staat dat het ervoor zorgt dat je haar sneller droog wordt tijdens het fohnen. Nu heb ik er geen stopwatch naast gehouden, maar ik leek sneller klaar te zijn dan anders. Het voelde in ieder geval verzorgend en het ruikt lekker.

Deodorant

IMG 1093 - Shoplog DM

De deodorant spreekt voor zich. Ik gebruik deze al jaren. Af en toe probeer ik iets nieuws, maar ik kom altijd terug bij deze, oud en vertrouwd. Ik heb hem even opgezocht op de site van Kruidvat. Hier kost deze bus van 150 ml 2,99. Ik betaal bij DM 1,45. Net iets minder dan de helft. Zoals je hierboven kunt zien, zijn de prijzen sowieso belachelijk laag. Wij gaan 1 keer per 2 maanden en slaan dan groot in, meteen tanken in Duitsland en je hebt je benzinekosten er gelijk uit.

Douchegel

IMG 1094 - Shoplog DM

Tenslotte de douchegels. Dit is ook wel een dingetje bij mij. Ik sta onder de douche en ik bedenk me dan welke douchegel ik wil gebruiken. Ik heb nu 6 verschillende doucheproducten in de badkamer staan en ze zijn allemaal open. Vandaag koos ik de chocoladevariant, een heerlijke cacaogeur. Ik kies mijn doucheproducten zoveel mogelijk uit op geuren die niet blijven hangen. Ik gebruik vrijwel altijd een parfum of eau de toilette en ik wil niet de hele dag naar chocola ruiken. Het gaat mij om het gevoel dat ik van een bepaalde lucht krijg.

Op de eerste foto staat een NYX lipgloss, die licht ik toe in een latere blog, waarin ik hem test samen met de gewone Butter Gloss variant.

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Ik hoor graag suggesties over dingen die je terug zou willen zien hier, dus laat zeker een reactie achter en wie weet, misschien blog ik erover.

Follow my blog with Bloglovin

pinit fg en rect red 28 - Shoplog DM

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: