Snack Time! Magnum Signature Chocolate Classic

Wie is er nou niet gek op een heerlijke Magnum? Dit ijs is al jaren megapopulair en nu heeft Magnum een eigen chocoladereep op de markt gebracht. Wij konden niet wachten om deze te proberen.

Signature Chocolate

IMG 1807 - Snack Time! Magnum Signature Chocolate Classic

De verpakking is mooi, het ziet eruit als dure chocola en dat is het dan ook. De reep kost €1,99 voor 90 gram. Mede door de prijs zijn de verwachtingen redelijk hoog. Zou Magnum die verwachtingen waar maken?

IMG 1808 - Snack Time! Magnum Signature Chocolate Classic

De ingrediënten zijn standaard, alles wat je zou verwachten in een reep melkchocolade zit erin. Niks raars dus. Nu maar snel openmaken!

IMG 1821 - Snack Time! Magnum Signature Chocolate Classic

Het aluminiumfolie om de reep is mooi zeg! Goudkleurig met het Magnumlogo.

IMG 1825 - Snack Time! Magnum Signature Chocolate Classic

Is het wat?

De reep zelf is best mooi, maar hoe eet je dit? Ja, als ik alleen was geweest dan ging hij zo mijn mond in, maar we zijn vandaag met zijn vieren, delen dus. We hebben hem maar gewoon zelf in stukjes gebroken. Iedereen heeft uitgebreid geproefd en de meningen zijn licht verdeeld. De kinderen vonden hem lekker, mijn man en ik ook, maar toch hadden we er meer van verwacht. Dit smaakt als een dertien in een dozijn reep. Hij heeft niets onderscheidends, leg er een goedkope reep naast en je proeft weinig verschil.

Milka heeft bijvoorbeeld een herkenbare smaak, net als Côte d’or. Als je die lekker vindt, zul je hem telkens weer kopen om de smaak. Magnum heeft dat niet. Huismerkchocolade smaakt hetzelfde en is veel betaalbaarder. Voor ons is dit dus een eenmalige aanschaf. Hij is lekker, maar niet bijzonder en wat ons betreft dus te duur voor wat je krijgt.

Tot de volgende Snack Time!

pinit fg en rect red 28 - Snack Time! Magnum Signature Chocolate Classic

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   5
0   14
0   30
2   25
Translate »
%d bloggers liken dit: