Snack Time! Oreo Double

Vanaf deze week schrijf ik iedere week een blog over een snack. Nieuw op de markt of een oude favoriet, wij gaan het proeven. Kijk iedere dinsdag om 12 uur op Mrs. Marvelous voor een nieuwe snack!

Oreo Double

IMG 1639 - Snack Time! Oreo Double

We beginnen deze week met Oreo Double. Wij waren hier allemaal al fan van de klassieke Oreo, en het lekkerste is natuurlijk de vulling, dus toen we deze rol in de winkel zagen liggen, moest hij gelijk gekocht worden. Zoals de naam al zegt, is Oreo Double gevuld met twee keer zoveel cream als de originele versie, jammie.

In één rol zitten 11 koekjes, lekker handig, zo’n priemgetal… Wie krijgt de laatste Oreo bij jullie?

Ons oordeel

Beide zoons staan te springen om te testen, en het gaat erin als… nou ja, koek dus. De heren hebben het goedgekeurd, een verrassende uitslag 😀

IMG 1642 - Snack Time! Oreo Double

 

IMG 1645 - Snack Time! Oreo Double

Ikzelf vind de koekjes ook erg lekker, en echt, meer vulling is nog lekkerder. Ze zijn er vast, mensen die de vulling het minst lekker vinden, die moeten dit koekje maar links laten liggen. Voor iedereen in Team Cream (dat klinkt best fout) deze moet je zeker een keer meenemen!

Het slechtste punt dat wij konden bedenken, is dat er maar elf koekjes in een rol zitten. Maar ja, dan haal je toch twee rollen! Probleem opgelost.

Oreo Double is onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo, een rol kost €1,45.

pinit fg en rect red 28 - Snack Time! Oreo Double

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: