Unboxing van mijn nieuwe MacBook Air 13

Eindelijk is het dan zover. Ik heb even moeten sparen, maar hij is er, mijn MacBook Air 13. Dat wil ik natuurlijk delen met jullie. Mijn eisen aan een laptop zijn niet superhoog, ik moet vooral kunnen werken aan mijn blog, en dus foto’s kunnen bewerken, eventueel film bewerken, en af en toe een spelletje kunnen spelen. Ook is het prettig als ik mijn laptop makkelijk mee kan nemen. Volgens mijn man was Apple voor mij de beste keus.

Apple

Ik was altijd van mening dat zo’n dure Apple onzin is en dat je vooral betaald voor het merk. Deels is dat misschien ook wel zo, maar wat een gebruikersgemak! Een verademing na jarenlang Windowsgebruik. Mijn Mac is klein en licht en werkt zo fijn. Er zit wel een behoorlijk prijskaartje aan, maar dan heb je er wel jarenlang plezier van (als het goed is). Ik heb de MacBook Air 13 van €975,-.
Hieronder een kleine impressie:

 

IMG 1670 - Unboxing van mijn nieuwe MacBook Air 13

De MacBook komt aan in een lekker stevige doos, volledig veilig en onbeschadigd tijdens het vervoer.

IMG 1671 - Unboxing van mijn nieuwe MacBook Air 13

 

IMG 1672 - Unboxing van mijn nieuwe MacBook Air 13

Op de doos staat een plaatje van een gesloten MacBook. Wat is hij klein en plat… Prachtig!

IMG 1674 - Unboxing van mijn nieuwe MacBook Air 13

Als ik de doos open ligt daar mijn MacBook… Wat een schatje! Hij weegt bijna niks, dit ben ik niet gewend na het gebruik van mijn mans laptop. Hij heeft een Lenovo, die zijn veel logger en zwaarder. Gek genoeg ziet de MacBook er minder breekbaar uit. Dat komt waarschijnlijk door de metalen casing, hij ziet eruit alsof hij, ondanks zijn maat, best tegen een stootje kan.

IMG 1675 - Unboxing van mijn nieuwe MacBook Air 13

De rest van de doos is gevuld met de bijbehorende kabels om de laptop op te laden. De voeding van de MacBook is magnetisch, dat ben ik niet eerder tegengekomen bij andere merken.

MacBook

IMG 1680 - Unboxing van mijn nieuwe MacBook Air 13

Het installeren van de MacBook is een eitje. Ik heb hem aangezet en binnen tien minuten kon ik aan de slag. Deze blog is volledig geschreven en bewerkt op de Mac. Opstarten duurt letterlijk maar 15 seconden, wauw…

Het besturingssysteem van Mac is natuurlijk heel wat anders dan Windows, maar het werkt heel intuitief. Je hebt snel door hoe het in elkaar zit, dus je kunt snel aan de slag. Jaren geleden, oma spreekt, toen wij thuis nog geen internet hadden, ging ik naar mijn oom om online te kunnen. Hij heeft nooit iets anders gehad dan Apple en voor mijn gevoel is het gebruik nog steeds hetzelfde, ik waande me weer even een tiener die searches deed naar Britney Spears en Leonardo DiCaprio… Ja, zo oud ben ik…

Ik weet zeker dat ik mijn Mac met heel veel plezier blijf gebruiken, ik heb een aantal accessoires besteld die ik jullie laat zien zodra ik ze heb ontvangen. Ik hoop dat jullie het een leuke blog vonden en ik hoor graag wat jullie hier nog meer zouden willen zien!

pinit fg en rect red 28 - Unboxing van mijn nieuwe MacBook Air 13

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: