Vrijdag Maskerdag: 7th Heaven Dead Sea Sheet Masque

Happy Friday! Het is weer vrijdag en dus tijd om het weekend lekker ontspannen te beginnen met een fijn masker. Deze week heb ik gekozen voor het 7th Heaven Dead Sea Sheet Masque. De belangrijkste ingredienten van dit masker zijn Dode Zee zout, rode algen en zeewier. Het masker ruikt lekker fris en een beetje chemisch. Het is een voorgevormd masker doordrenkt met fijne, verzorgende ingredienten. Je legt het masker op je gezicht, zet een timer voor 5-10 minuten en ontspannen maar.

7th Heaven Dead Sea Sheet Masque

IMG 1308 - Vrijdag Maskerdag: 7th Heaven Dead Sea Sheet Masque

Door het zeezout voel je dit masker je huid prikkelen. Na een paar minuten voelt je huid koel en tintelend aan. Dit is een supersnel masker, speciaal voor mensen met haast, dus je bent zo klaar. Toen ik het masker eraf haalde heb ik het masker uitgeknepen boven mijn hand en heb er mijn gezicht mee gemasseerd. Daarna heb ik het overtollige product afgespoeld met warm water.

Is het wat?

IMG 1309 - Vrijdag Maskerdag: 7th Heaven Dead Sea Sheet Masque

Mijn huid voelde meteen gehydrateerd en zacht aan. Ook na een paar uur was mijn huid nog lekker zacht. Ik heb nog een paar uur een fijn tintelend gevoel gehad. Ik heb geen last gehad van droge, trekkerige plekjes.

Een fijn weekend en tot zondag voor mijn nieuwe blog!

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: 7th Heaven Dead Sea Sheet Masque

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: