Vrijdag Maskerdag: 7th Heaven Red Hot Earth Sauna Masque

Iedere vrijdag schrijf ik een artikel over een masker. Want wat is er nou lekkerder dan je weekend heerlijk ontspannen te beginnen?
Deze week heb ik een masker gebruikt uit de Sauna-lijn van 7th Heaven. De hoofdingredienten zijn limoen, grapefruit en jasmijn. Het masker ruikt lekker fris en fruitig. Wanneer je de roze substantie op je gezicht aanbrengt voel je het gelijk aangenaam warm worden. Dat is namelijk wat de hele Sauna-lijn doet, deze maskers worden allemaal warm om je het gevoel te geven dat je in een spa of sauna bent.

 7th Heaven Red Hot Earth

IMG 1097 - Vrijdag Maskerdag: 7th Heaven Red Hot Earth Sauna Masque

Het masker is veel minder rood dan het plaatje op de verpakking, het is echt een roze kleur. Je brengt het aan op je schoongewassen, nog vochtige gezicht. Daarna ga je een kwartiertje relaxen. Ik ben op bed gaan liggen met een dekentje over me heen. Ogen dicht en wegdromen maar…

Als je niet in slaap bent gevallen, spoel je na 15 minuten je gezicht schoon met warm water. Daarna even droogdeppen en klaar!

Mijn oordeel

IMG 1099 - Vrijdag Maskerdag: 7th Heaven Red Hot Earth Sauna Masque

Het masker zelf was erg fijn, heerlijk warm, en glijdt niet van je gezicht af. Na het wassen van mijn gezicht had ik wel een beetje een trekkerig gevoel. En na een half uur ook een beetje jeuk, mijn huid is superzacht, maar droog en dus wordt het kriebelig. Ik heb mijn gezicht na de behandeling niet ingesmeerd met creme, dat had ik waarschijnlijk beter wel kunnen doen. Dit masker is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €1,79.

Welk masker vind jij het proberen waard?

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: 7th Heaven Red Hot Earth Sauna Masque

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: