Vrijdag Maskerdag: Dr Van Der Hoog Healing Honey

Deze week een masker dat geproduceerd is op eigen bodem, het Dr Van Der Hoog Healing Honey Peel-off masker. Ik vind het heerlijk om in één keer het hele masker van mijn gezicht te peuteren, dat is iedere keer weer een kleine uitdaging.

Healing Honey

IMG 1312 - Vrijdag Maskerdag: Dr Van Der Hoog Healing Honey

Dit masker is verrijkt met honing en belooft je gezicht te reinigen en je poriën te verfijnen. Het verwijdert dode huidcellen en huidonzuiverheden en laat je huid stralend achter. Dat klinkt alvast veelbelovend.

Het masker zelf is een vloeibare, doorzichtige massa die je makkelijk kan aanbrengen op je gezicht. Het moet 10 tot 20 minuten intrekken en drogen, zodat je het er makkelijk weer af kunt halen. Ik heb het er zelf ruim 25 minuten op laten zitten, omdat sommige plekjes niet goed wilden drogen. Het is helaas ook niet helemaal gelukt om het masker er in één keer af te halen, op mijn wangen zaten nog twee kleine plekjes die niet goed droog waren en die kwamen er niet gelijk af.

IMG 1313 - Vrijdag Maskerdag: Dr Van Der Hoog Healing Honey

Het is niet erg als je een beetje bent uitgeschoten bij je haarlijn of je wenkbrauwen, het masker is zo zacht dat je het pijnloos kunt verwijderen zonder haartjes eruit te trekken.

Is het wat?

Na gebruik was mijn gezicht heel zacht en leken mijn poriën inderdaad wat kleiner. Ook had ik na een paar uur ook geen droge, trekkerige huid. Ik heb wel nog een poos naar honingdrop geroken.

Het masker kost €2,49 en is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en bol.com.

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Dr Van Der Hoog Healing Honey

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: