Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Masker Chocolate

Deze week een hoop caloriën… Op mijn gezicht dan. Ik heb er deze week echt een spa-moment van gemaakt, en mijn kinderen laten schrikken… Ik heb gekozen voor een chocolademasker. Kruidvat zegt op haar site dat een vrouw niet zonder chocolade zou kunnen bij de info van dit masker. Kan ik wel hoor, maar waarom zou ik? Lees verder voor alle info over het Kruidvat Chocolate Masker.

Chocolate Masker

IMG 1310 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Masker Chocolate

Chocolade is niet alleen lekker, maar ook superverzorgend voor je huid. Dit masker leek me dus een prima idee dit weekend. In de verpakking zitten twee maskers, dus je kunt nog een keertje extra genieten van de heerlijke chocogeur.

In het pakje zit een lekker dikke, smeuïge massa die naar melkchocolade ruikt, het ziet er ook uit als gesmolten chocola, laat je niet in de verleiding brengen te snoepen van dit goedje, ik denk dat dat flink zal tegenvallen. Je smeert een dikke laag op je gezicht, vermijd je ogen en je haargrens en smeer het niet op je mond. Even 10 minuten laten zitten en dan afspoelen met lauwwarm water.

IMG 1311 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Masker Chocolate

Is het wat?

Ik kreeg het natuurlijk wel in mijn haar… Geeft niets, ik ben onder de douche gaan staan en heb maar gelijk mijn haren gewassen. Ook was dit de uitgelezen kans om dit het ultieme chocolademoment te maken, door mijn chocodouchegel van Balea te gebruiken. Heerlijk…

Ik vond het een fijn, verzorgend masker, zeker voor herhaling vatbaar. Het masker is te koop bij Kruidvat en kost slechts €0,89 voor een verpakking met twee maskers.

Fijn weekend en tot snel!

pinit fg en rect red 28 - Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Masker Chocolate

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Translate:

%d bloggers liken dit: